Needless to say | It's Summer Time ;-)

Το item που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Το item που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Το καλοκαίρι θέλει άνεση και πρακτικότητα. Η θερμοκρασία έχει ήδη «σκαρφαλώσει» αισθητά και το μυαλό μας ταξιδεύει σε νησιά και καταγάλανες παραλίες γι' αυτό και θέλουμε κάθε μας εμφάνιση να έχει νότες διακοπών.

Ένα αγαπημένο και χρήσιμο item σε κάθε μας εμφάνιση στην παραλία -κι όχι μόνο- είναι η beach bag. Oι beach bags, εκτός από πολύ στιλάτες, είναι και απολύτως χρήσιμες, αφού μπορούμε να τοποθετήσουμε σε αυτές το βιβλίο, τα αντισηπτικά, τα αντηλιακά κι όλα εκείνα που κουβαλάμε μαζί μας κάθε φορά που αφήνουμε το σπίτι, ώστε να είμαστε οργανωμένες και ξέγνοιαστές.

Μία beach bag, με όποιο σχήμα, ύφασμα και σχέδιο και αν επιλέξεις, θα μεταμορφώσει κάθε σου εμφάνιση στην παραλία από απλώς χαλαρή σε κομψή και στιλάτη. Υφασμάτινη, ψάθινη, tote ή σε σχήμα καλαθιού μία beach bag δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σου εξόδους, αφού συνδυαστικά με το φόρεμα ή το σορτς θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, καλοκαιρινό look.

Φυσικά, τις συγκεκριμένες τσάντες μπορείς να τις φορέσεις και στη βόλτα, είτε βρίσκεσαι σε νησί, είτε στην πόλη. Είναι καλοκαίρι, ζούμε σε μια χώρα άκρως summerish με υψηλές θερμοκρασίες και χαλαρή διάθεση. Οι beach bags, μπορούν άνετα να ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση και να σε συντροφεύσουν στο ποτό, στο φαγητό ή ακόμη και στη δουλειά! Ποιος είπε άλλωστε πως πρέπει να τις φοράμε μόνο στην παραλία;


Το αγαπημένο μας brand BLEECKER & LOVE, έχει προσθέσει στη συλλογή του τέλειες beach bags, που θα ερωτευτείς και θα θέλεις να αποκτήσεις άμεσα. Υφασμάτινες, πρακτικές τσάντες παραλίας με αδιάβροχη επένδυση και τα μοναδικά σχέδια που έχει συνηθίσει να μάς χαρίζει η BLEECKER & LOVE. Βρες όλες τις beach bags εδώ και ζήσε το πιο ωραίο καλοκαίρι της ζωής σου!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout