Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Ναι και τα μαλλιά σου χρειάζονται αντηλιακή προστασία!

Ναι και τα μαλλιά σου χρειάζονται αντηλιακή προστασία!

Το καλοκαίρι δεν έχουν μόνο το πρόσωπο και το σώμα ανάγκη από αντηλιακή προστασία αλλά και τα μαλλιά, κάτι που συχνά το ξεχνάμε, όπως κι άλλα σημεία του σώματος.

Η αντηλιακή προστασία για τα μαλλιά είναι άκρως απαραίτητη αν θέλεις να διατηρήσεις τα μαλλιά σου απαλά, λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι, ακόμη και μετά το τέλος των διακοπών. Kαι παρότι μπορεί να φοράς καπέλο στην παραλία ώστε να προφυλάσσεις τα μαλλιά από τον ήλιο, αυτό δεν αρκεί για ολοκληρωμένη προστασία.

Ο ήλιος, με τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, ξηραίνει και αφυδατώνει την τρίχα, ενώ ξεθωριάζει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών. Με την αντηλιακή προστασία, τα μαλλιά παραμένουν ενυδατωμένα, ενώ αν είναι βαμμένα θα μπορέσεις να διατηρήσεις περισσότερο το χρώμα τους. Το αντηλιακό, όμως, τα προστατεύει κι από το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας, που συνδυαστικά με τον ήλιο, την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά, άτονα και αδύναμα.

Όπως ακριβώς και το αντηλιακό για το δέρμα, η χρήση του αντηλιακού μαλλιών είναι πανεύκολη, όποιο τύπο μαλλιών κι αν έχεις, όποια σύνθεση και αν επιλέξεις, λάδι, σπρέι ή κρέμα. Τώρα λοιπόν που θα αρχίσεις τις πρώτες εκδρομές μην ξεχνάς να έχεις στο νεσεσέρ σου αντηλιακό μαλλιών κι άλλα προϊόντα προστασίας μαλλιών που μπορείς να βρεις εδώ.

Έxtra Tip: Μόλις επιστρέψεις σπίτι, μετά από μια ημέρα στην θάλασσα ή στην πισίνα, καθάρισε καλά τα μαλλιά σου και κατόπιν ακολούθησε τη beauty ρουτίνα των μαλλιών σου, δηλαδή εφάρμοσε μάρκες, conditioner ή έλαια ώστε να τα διατηρήσεις απαλά, ενυδατωμένα και δυνατά. Η απομάκρυνση του θαλασσινού άλατος, του χλώριου και των ρύπων από τα μαλλιά, μαζί με τη σωστή ενυδάτωση, είναι το κλειδί για να έχεις απαλά και υγιή μαλλιά στο τέλος του καλοκαιριού.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout