Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

5 βερνίκια να δοκιμάσεις τον Σεπτέμβριο

5 βερνίκια να δοκιμάσεις τον Σεπτέμβριο

Συχνά αναφερόμαστε στα χρώματα του καλοκαιριού ή στις τάσεις του χειμώνα και παραλείπουμε το φθινόπωρο που, παρότι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο έντονο, μας δυσκολεύει ως προς τα ρούχα που πρέπει να επιλέξουμε ή τα χρώματα, τόσο στο μανό όσο και στο μακιγιάζ, που μπορεί να ταιριάζουν αρμονικά με τον καιρό και τη διάθεση.

Βλέπεις στην Ελλάδα είμαστε τυχεροί αφού μέχρι τα μέσα Νοέμβρη ο καιρός είναι αρκετά αίθριος, με εξαίρεση κάποιες τοπικές βροχές και δε χρειαζόμαστε βαριά ρούχα. Από την άλλη τα πάντα γύρω μας δεν είναι κόκκινα και πορτοκαλί, αφού έχουμε άλλου είδους βλάστηση, ειδικά στις πόλεις, κάτι που λίγο μας χαλάει την αίσθηση πως αλλάζει η εποχή, αλλά δεν γκρινιάζουμε καθότι απολαμβάνουμε τον ήλιο.

Όσο λοιπόν βρισκόμαστε ανάμεσα στις εποχές, μπορούμε να επιλέξουμε χρώματα για τα νύχια μας που είναι διασκεδαστικά και συνάδουν με τις καιρικές συνθήκες. Παρακάτω σου έχουμε ξεχωρίσει μερικές χρωματικές προτάσεις να δοκιμάσεις το Σεπτέμβριο:

Μπλε

OPI - Duomo Days, Isola Nights. Το γαλάζιο ζαφείρι All-in-One αντανακλά την απαλή ομορφιά της αυγής και την λεπτότητα του σούρουπο στο Μιλάνο. Bρες το εδώ.

Χρυσοκίτρινο

Essie Expressie - Don' Hate, Curate
Χρυσοκίτρινο - κρεμώδες. Γρήγορο στέγνωμα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής Base Coat ή Top Coat για ένα τέλειο manicure σε λίγα λεπτά! Σε συσκευασία των 10ml, με ειδικό πινέλο για άνετη εφαρμογή με το δεξί η το αριστερό χέρι.
8-free, vegan formula: Bρες το εδώ.

Τερακότα

OPI - PCH Love Song. Tολμηρό, λαμπερό πορτοκαλί που μοιάζει σα να σάς ταξιδεύει στο ηλιοβασίλεμα. Από την OPI Malibu Summer Collection 2021OPI - PCH Love Song. Bρες το εδώ.

Μπεζ

Essie - Allure. Γοητευτικά διάφανο με φυσικό φινίρισμα . Το allure, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ομώνυμο διάσημο αμερικανικό περιοδικό μόδας, ενσαρκώνει τη δύναμη της έλξης. Βρες το εδώ.

Μωβ

Essie - Lady Like.Kομψό απαλό μωβ. Σωστό στιλ, λεπτοί τρόποι, κομψότητα και χάρη. Όταν μια γυναίκα συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα ή βασίλισσα τότε είναι πράγματι lady like.Βρες το εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout