Needless to say | It's Summer Time ;-)

Με αυτά τα peeling σώματος το μπάνιο σου θα μετατραπεί σε spa

Με αυτά τα peeling σώματος το μπάνιο σου θα μετατραπεί σε spa

H φροντίδα του εαυτού μας (self-care) είναι το απόλυτο trend περιποίησης τα τελευταία χρόνια - και γιατί να μην είναι άλλωστε; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφιερώνεις χρόνο στην περιποίηση σου, να βάζεις την μουσική που αγαπάς, να ανάβεις μερικά κεριά και να μετατρέπεις το σπίτι σου σε spa πολυτελείας!

Συνήθως, όταν διαλέγουμε αφρόλουτρο, κρέμα σώματος ή scrub (για τα οποία και θα μιλήσουμε παρακάτω) αυτό που προσέχουμε είναι το άρωμα του εκάστοτε προϊόντος. Κάτι που είναι λογικό, αφού θέλουμε το άρωμα που επιλέξαμε να μας προκαλεί την αίσθηση χαλάρωσης που έχουμε τόσο ανάγκη για να ξεκινήσουμε την καθημερινότητα μας ή να ηρεμήσουμε μετά από μια γεμάτη ημέρα!

Πέρα όμως από το άρωμα τους, που μας προσφέρει στιγμές αρμονίας, γνώριζες πως τα scrub περιέχουν συστατικά που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, πως την ενυδατώνουν και της χαρίζουν λάμψη;

Eίμαστε εδώ για να στα μάθουμε ή να στα υπενθυμίσουμε όλα.

Η απολέπιση σε πολλές ακούγεται ως ένα κουραστικό βήμα ή κάτι το οπoίο εύκολα αναβάλουμε. Όμως, αποτελεί ένα πολύ βασικό βήμα της ρουτίνας ομορφιάς του σώματος που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπεις γιατί:

- Mε την χρήση scrub σώματος απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου και την κάνουν τραχιά, ανομοιόμορφη και θαμπή.

- Με την απολέπιση, βοηθάς την ενυδατική κρέμα ή το λάδι σώματος, να απορροφηθούν καλύτερα από την επιδερμίδα σου και να της προσφέρουν θρέψη και λάμψη.

- Μέσω της απολέπισης μπορείς να πετύχεις καλύτερο μαύρισμα τους θερινούς μήνες. Και αν αυτό σου φαίνεται κάπως βιαστικό σου υπενθυμίζουμε πως σε περίπου τέσσερις μήνες θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

- Οι ελεύθερες ρίζες που υπάρχουν στο περιβάλλον δεν ταλαιπωρούν μόνο το πρόσωπο, αλλά και το σώμα σου. Με τον σωστό καθαρισμό και απολέπιση ενισχύεις την άμυνα της επιδερμίδας σου απέναντι τους.

- Με την απολέπιση βοηθάς στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου της επιδερμίδας που την αναδομεί και την κρατάει νέα.

Μην χάνεις καιρό! Βρες παρακάτω 5 φανταστικά scrub σώματος, που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου σε εμπειρία ευεξίας, μετακίνησε πράγματα στο πρόγραμμα και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου!

Aloe+ Colors - Daiquiri Strawberry Body Sorbet Scrub (100ml)

Charme d'Orient Alum Stone Scrubs With Honey & Royal Jelly (300gr)

Juliette Armand - Bamboo Coconut Exfoliating Wash (200ml)

Yellow Rose Body Scrub (250ml)

NBM - Body Scrub Coconut (200ml)

*Kεντρική φωτογραφία Andrea Piacquadio from Pexels
*Photo by Amanda Gentilin from Pexels

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout