Needless to say | It's Summer Time ;-)

BLONDME: Η σειρά που θα φροντίσει τα ξανθά μαλλιά και θα αναδείξει την προσωπικότητά σου!

BLONDME: Η σειρά που θα φροντίσει τα ξανθά μαλλιά και θα αναδείξει την προσωπικότητά σου!

«Καθώς το ξανθό αποκτά όλο και περισσότερες εκδοχές, και η ουσία του έχει χάσει κάθε έννοια γεωγραφικών συνόρων και εθνικών περιορισμών, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας να δημιουργήσουν την δική τους εκδοχή των ξανθών μαλλιών!». Με αυτή τη δήλωση ξεκινάει η καμπάνια BLONDME της Schwarzkopf Professional που μας έχει ενθουσιάσει!

Ποιος θα το περίμενε πως κάτι τόσο απλό, όπως το να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου, θα είχε τόσο μεγάλο βάθος και κοινωνικό προβληματισμό; Με τη νέα καμπάνια BLONDMESchwarzkopf Professional, επιχειρεί να αλλάξει τα στερεότυπα και τις αντιλήψεις γύρω από τα ξανθά μαλλιά!

https://www.zizel.gr/media/wysiwyg/New_blondeme.jpg

Το ξανθό χρώμα, συχνά σχετίζεται με την επιφάνεια, την αδιαφορία και.. τη χαζομάρα και ακριβώς αυτό επιχειρεί με τη νέα της καμπάνια να αλλάξει η Schwarzkopf Professional! Πέρα από φύλο, πέρα από κοινωνική τάξη, πέρα από καταγωγή και σεξουαλικό προσανατολισμό, το ξανθό είναι ένα υπέροχο χρώμα, με αμέτρητες εκδοχές, και μπορεί να αποτελέσει statement για κάθε άνθρωπο.

Ξανθό χρώμα μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, από απαλές sun-kissed αποχρώσεις έως πολύ ανοιχτό ξανθό. Μπορεί να είναι τόσο ζεστό όσο η καραμέλα ή τόσο ψυχρό όσο ο πάγος. Το ξανθό χρώμα δίνει μια αίσθηση διασκέδασης, εμπιστοσύνης και έλξης.

Το ξανθό είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αλλά φιλόδοξα χρώματα – εξακολουθεί να θεωρείται ότι είναι απρόσιτο για τους περισσότερους.

Η καμπάνια #BLONDESOFTHEWORLD διαθέτει διαφορετικά ξανθά από 9 παγκόσμιες μητροπόλεις, καθένα με την προσωπική του ιστορία για τα ξανθά. Το τέλειο ξανθό είναι διαφορετικό – υπάρχει ένα ξανθό για όλους, ανεξάρτητα από το δέρμα, τον τύπο των μαλλιών, το χρώμα των μαλλιών ή το φύλο σας!

Πρόκειται για μια καμπάνια που χαρακτηρίζει την ευελιξία της σειράς BLONDME Color και premium BLONDME Care, δημιουργώντας και διατηρώντας 9 εμβληματικά ξανθά looks σε συνεργασία με την Refinery29, την κορυφαία παγκόσμια εταιρεία μέσων που εστιάζει στις νεαρές γυναίκες.

Η νέα BLONDME Care φροντίζει για όλες τις ανάγκες διαφορετικών τύπων ξανθών μαλλιών, με μια ολοκληρωμένη σειρά που είναι εύκολη στην περιήγηση.

Το BLONDME Care έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί συνδυαστικά με τα προϊόντα BLONDME Color για να διατηρεί τα πιο εμβληματικά ξανθά αποτελέσματα στην ευαίσθητη δομή των ήδη ξανοιγμένων ή φυσικών ξανθών μαλλιών, όλα χάρη στην Τεχνολογία 3D Bond Creation.

Η συλλογή για πλήρη περιποίηση περιλαμβάνει σειρές για όλους τους τύπους μαλλιών Light και Rich για All Blondes, μια σειρά Neutralizing για Cool Blondes, μια σειρά Finishing των Blonde Wonders και τη σειρά Detox που καθαρίζει και αποτοξινώνει σε βάθος τα μαλλιά.

Η νέα σειρά BLONDME Care χαρακτηρίζεται από μοντέρνες συσκευασίες, μοναδικές υφές και αρώματα. H σύνθεσή της περιλαμβάνει την ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D BOND CREATION που ενισχύει τη δημιουργία νέων δεσμών.

Ανακάλυψε όλη την ανανεωμένη σειρά BLONDME εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout