Με πατέντες τεχνολογίας, εργονομικό και πολυτελή σχεδιασμό, εκατοντάδες βραβεία, δεκάδες πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τεχνολογία αιχμής και στο μικρότερο εξάρτημα, η ghd έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρία styling εργαλείων στον πλανήτη. Τα προϊόντα της ghd δεν αποστέλλονται στην Κύπρο & στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω διαφορετικού βύσματος. Όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση του κατασκευαστή εκτός από την platinum+ που η εγγύηση είναι 3ετής. Σημαντικό: Θα πρέπει να έχετε φυλάξει την απόδειξη αγοράς, το προϊόν να μην έχει ανοιχτεί από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό & να είναι εμφανές το Data Code του προϊόντος επάνω στο καλώδιο και την συσκευή.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Επιλέξτε ανάλογα με την ανάγκη των μαλλιών σας

V-GOLD

Με χρυσές καµπυλωτές πλάκες κεραµικής τεχνολογίας και πρωτοποριακή σχεδίαση, δίνουν µια µοναδική αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε styling.

PLATINUM

To κορυφαίο εργαλείο του πλανήτη, η παγκόσμια καινοτόμα εφεύρεση της ghd με την πατενταρισμένη tri zone™ τεχνολογία.

CURVE

Νέα σειρά με στρογγυλά ψαλίδια και ράβδους. Απαστράπτουσες μπούκλες που διαρκούν για θεαματικά μεγάλο διάστημα.

DRYERS

Τα πολυβραβευμένα επαγγελματικά πιστολάκια της ghd. Πανέμορφα μαλλιά στο μισό χρόνο.

UNPLUGGED

Το πρώτο μίνι και ασύρματο styler on the go της ghd. Για απαλά και λαμπερά μαλλιά στη στιγμή, ανά πάσα στιγμή και... όπου και αν βρίσκεσαι!

BRUSHES

Οι πολυτελείς επαγγελματικές βούρτσες της ghd. Έχουν αποσπάσει εκατοντάδες βραβεία από hair stylists σε όλο τον πλανήτη.

BEST SELLERS
επιλέξτε από τα προϊόντα με τις υψηλότερες πωλήσεις