Η Kérastase προσφέρει μια πολυτελή, προσωποποιημένη περιποίηση μαλλιών, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να τελειοποιεί τα μαλλιά της και να προβάλλει τη θηλυκότητά της. Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα, η Kérastase συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την απλή επιθυμία της για υπέροχα μαλλιά.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

AURA BOTANICA

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά με 98% Φυσικά Συστατικά! Προϊόντα xωρίς τεχνητές χρωστικές, χωρίς χημική επικάλυψη και χωρίς κατάλοιπα.

NUTRITIVE

Σειρά θρεπτικών προϊόντων περιποίησης. Σχεδιάστηκε για να κάνει τα μαλλιά ελαστικά και ακαταμάχητα στο άγγιγμα.

RESISTANSE

Σειρά την αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αναδομεί την εσωτερική σύσταση των μαλλιών και επαναφέρει τη δύναμη και τη μάζα τους

REFLECTION

Σειρά για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών. Με Touches Chromatiques, τα πρώτα boosters διόρθωσης & ενίσχυσης του χρώματος στα βαμμένα μαλλιά.

DISCIPLINE

Για ατίθασα σγουρά μαλλιά & πειθαρχημένες μπούκλες. Χαρίζει στα μαλλιά άμεση πειθαρχία και σχήμα στις μπούκλες και ταυτόχρονα εξαιρετική ελαστικότητα.

ELIXIR ULTIME

Η must-have σειρά αφιερωμένη στην ομορφιά των μαλλιών που αναδεικνύει τη δύναμη των πολύτιμων ελαίων. Η πεμπτουσία των έλαιων πολυτελείας.

CHRONOLOGISTE

Σειρά εντατικής περιποίησης των μαλλιών. Θεραπεία αναγέννησης που αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες.

DENSIFIQUE

Εξειδικευμένη σειρά κατά της αραίωσης των μαλλιών. Οδηγεί στην αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών και του πλούσιου όγκου

SPECIFIQUE

Δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής όπως ευαισθησία, κνησμό, πιτυρίδα, τριχόπτωση, και λιπαρότητα.

ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ