Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fibre Sealer (150ml)
Aνάλαφρη leave-in κρέμα επανόρθωσης & σφραγίσματος για όλους τους τύπους μαλλιών
Το Fibre Clinix Bondfinity Fibre Sealer είναι μια ανάλαφρη leave-in κρέμα επανόρθωσης που άμεσα και ορατά σφραγίζει τις σπασμένες άκρες σε όλους τους τύπους μαλλιών με αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.
Το Fibre Clinix Bondfinity Fibre Sealer με ενσωματωμένη Τεχνολογία Bondfinity που κλειδώνει μέσα την κερατίνη της τρίχας, είναι μια ανάλαφρη leave-in κρέμα επανόρθωσης, που άμεσα και ορατά σφραγίζει τις σπασμένες άκρες σε όλους τους τύπους μαλλιών με αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Θρέφει βαθιά και επανορθώνει τα μαλλιά, προστατεύει από το φριζάρισμα και δρα κατά της υγρασίας, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, προστατεύοντάς τα από τη θερμότητα έως και 230°.
Οφέλη:
- Μια leave-in κρέμα που σφραγίζει άμεσα το 94% των σπασμένων άκρων.
- Θρέφει βαθιά, επανορθώνει τα μαλλιά & μειώνει κατά 93% το σπάσιμο της τρίχας.
- Προσφέρει απαλότητα & λάμψη.
- Προσφέρει έως & 48 ώρες προστασία από το φριζάρισμα & δράση κατά της υγρασίας.
- Ανάλαφρη σύνθεση που απορροφάται γρήγορα.
- Παρέχει θερμική προστασία έως 230°C/450°F.
Τρόπος Χρήσης:
- Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε νωπά, ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά ή σε στεγνά μήκη & άκρες.
- Δεν ξεβγάζεται.
- Στυλιζάρετε όπως επιθυμείτε.
Τεχνολογία:
Η προηγμένη Τεχνολογία Bondfinity, ενσωματωμένη στην σειρά Fibre Clinix, δημιουργεί τους πιο δυνατούς και μόνιμους δεσμούς μέσα στο βαθύτερο μέρος της ίνας της τρίχας, κλειδώνει μέσα την κερατίνη της τρίχας για μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα επανόρθωσης πιο δυνατά, υγιή και ανθεκτικά μαλλιά.
Συστατικά:
Aqua (Water, Eau), Dimethicone, Dimethiconol, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Laureth-4, Hydroxyoctanone, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Methylparaben, Citric Acid, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Eugenol
Επαφή με τα μάτια: Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε τα αμέσως και σχολαστικά με δροσερό νερό. Αν ο ερεθισμός επιμένει ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Επαφή με το δέρμα: Αποφύγετε την επαφή με τραυματισμένο δέρμα. Αν το προϊόν προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας αν είναι απαραίτητο.
Κατάποση: Αν καταποθεί κατά λάθος μην προκαλέσετε εμετό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια αν είναι απαραίτητο. Kέντρο Δηλητηριάσεων 210 7793777
Schwarzkopf Professional
Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstraße 67, 40589 Düsseldorf, Germany
cosmetics@henkel.com
https://www.henkel.com/contact









