- Μόνο για εξωτερική χρήση
Pupa Made to Last Liner Eyeliner - 001 Extra Black (3.2ml)
Αδιάβροχο Eyeliner εξαιρετικής διάρκειας
To έντονo ματ αποτέλεσμα της μαύρης γραμμής εξασφαλίζει αλάνθαστη διάρκεια χωρίς τον κίνδυνο μουτζουρώματος. Παραμένει εύκαμπτο και άνετο με την πάροδο του χρόνου και είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία.
Η λεπτή μύτη από τσόχα κάνει την εφαρμογή εύκολη και ομοιόμορφη. Είναι ιδανικό για την αναδημιουργία πολύ λεπτών και παχιών γραμμών και για την επίτευξη τέλειου φλας.
- Χαμηλός κίνδυνος αλλεργίας
- Οφθαλμολογικά ελεγμένο.
- Χωρίς parabens
- Κατασκευασμένο στην Ιταλία.
Συμβουλές Μακιγιάζ:
- Σχεδιάστε μια γραμμή από τη βάση των βλεφαρίδων, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω, κρατώντας την άκρη του eyeliner στραμμένη προς τον δακρυϊκό πόρο.
- Σχεδιάστε τη γραμμή σύμφωνα με το φυσικό σχήμα του ματιού σας.
Σύνθεση:
Η κρεμώδης και πλούσια υφή αναδημιουργεί μια ευλύγιστη και εύκαμπτη λεπτή στρώση που προσκολλάται τέλεια στο βλέφαρο, ακολουθώντας το φυσικό σχήμα του ματιού χωρίς τον κίνδυνο σπασίματος.
Συστατικά:
AQUA (WATER), ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCOL PALMITATE, ACRYLATES/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYETHYLENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, C11-15 PARETH-7, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, TOCOPHEROL, CI 77499 (IRON OXIDES)

















