Needless to say | It's Summer Time ;-)

Χmas loading: Βρες δώρα για όλους στο Ζizel!

Χmas loading: Βρες δώρα για όλους στο Ζizel!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει! Δε σου κρύβουμε πως τα Χριστούγεννα απλώς τα λατρεύουμε και θα θέλαμε, αν ήταν εφικτό, να διαρκέσει όλο το χρόνο η συγκεκριμένη γιορτή!

Η στολισμένη πόλη, τα εορταστικά γλυκά που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε, οι χριστουγεννιάτικες ταινίες κι όλη η προετοιμασία για τα τραπέζια και τα πάρτι των επόμενων ημερών, είναι κάτι που πραγματικά περιμέναμε πώς και πώς.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν πραγματικά πολύ περίεργα (για να το θέσουμε όσο πιο χαλαρά γίνεται) και θέλουμε να μοιράσουμε αγάπη και χαρά όλες τις επόμενες ημέρες! Ένας από τους τρόπους να το κάνουμε αυτό είναι χαρίζοντας δώρα στους ανθρώπους της ζωής μας. Δώρα ξεχωριστά και προσωπικά.

Όμως, επειδή κάποιες φορές η λίστα κι η επιλογή δώρων, για τους αγαπημένους μας, μπορεί να μας αγχώσει, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο, έχουμε βρει την ιδανική λύση.

Για τις γιορτινές ημέρες, συγκεντρώσαμε εδώ υπέροχες προτάσεις δώρων για εσένα και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κι όχι τυχαία αντικείμενα, αλλά όλα όσα κρύβουν φροντίδα, έχουν υπέροχα αρώματα, εξαιρετικές συνθέσεις και θα προσθέσουν σε κάθε στιγμή μια πινελιά μαγείας!

Στην κατηγορία ΧMAS, μπορείς να βρεις φανταστικά δώρα για τη φίλη σου που λατρεύει το μακιγιάζ, δώρα για τη μαμά σου που προσέχει την επιδερμίδα της και για τη συνάδελφο που είναι κολλημένημε το skin care.

Επιπλέον, μπορείς να βρεις δώρα για το σύντροφο, τον μπαμπά ή τον αδελφό σου καθώς στο Zizel διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων φροντίδας για άντρες, από αξεσουάρ μέχρι προϊόντα περιποίησης μουσιών. Ασφαλώς, επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι περίεργοι, υπάρχουν και κατηγορίες με βάση το κόστος ώστε να μην τινάξεις το budget σου στον αέρα.

Φέτος, επίλεξε το Zizel Beau0ty Shop για να κάνεις ξεχωριστά, ποιοτικά δώρα ομορφιάς και φροντίδας που δε θα βρεις αλλού. Προϊόντα περιποίησης από αγαπημένα brand, σε συσκευασίες δώρου ή μεμονωμένα, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα προσθέσεις στο χριστουγεννιάτικο καλάθι σου!

Extra tip: Αν επιθυμείς συσκευασία δώρου γράψε το στα σχόλια της παραγγελίας και θα σου στείλουμε όσα χρειάζεσαι!

Καλά Χριστούγεννα & με το καλό το νέο έτος!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout