Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Φέτος τα Χριστούγεννα χάρισε τα πιο πολυτελή, αρωματικά δώρα

Φέτος τα Χριστούγεννα χάρισε τα πιο πολυτελή, αρωματικά δώρα

Ποιος δεν λατρεύει τα αρωματικά κεριά; Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αρωματικό χώρου που μοσχοβολάει; Όλοι άλλωστε έχουμε σταθεί για ώρα μπροστά τους προκειμένου να βρούμε το άρωμα που θα δώσει ένα touch μαγείας στο σπίτι μας!

Αν κάτι έχουμε μάθει φέτος, που περάσαμε περισσότερο χρόνο από ποτέ μέσα στο σπίτι, είναι πως οι καθημερινές, μικρές πολυτέλειες, όπως ένα αρωματικό κερί, μπορούν να διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της διάθεσής μας και μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σε χώρο απόλυτης χαλάρωσης.

Ο Δεκέμβριος, ο πρώτος μήνας του χειμώνα, κάνει εντυπωσιακή είσοδο με τα Χριστούγεννα που θέλουν χαλαρά βράδια στο σπίτι, άνετα ρούχα, αναμμένα τζάκια, ζεστά ροφήματα και θαλπωρή! Οικογενειακές στιγμές με επιτραπέζια και ταινίες ή ρομαντικές βραδιές μάς περιμένουν και μπορούμε να τους δώσουμε το άρωμα που εμείς θέλουμε!

Τα αρωματικά κεριά, τα αρωματικά χώρου ή τα αρώματα υφασμάτων αποτελούν ένα αντικείμενο προσιτής πολυτέλειας που μπορούμε να πάρουμε για το σπίτι μας ή να τα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας καθώς είναι ιδανική επιλογή για δώρο Χριστουγέννων!

Χάρισε στους αγαπημένους σου αρώματα χώρου, υφασμάτων ή πολυτελή κεριά, που θα ομορφύνουν τη διάθεση τους και την καθημερινότητα στο σπίτι:

Αeron Home Perfumes

Areon Home Perfume

Μία αποκλειστική συλλογή από εκλεκτά αρώματα για το σπίτι, διακοσμημένα με μαύρα αρωματικά στικς από ίνες που δημιουργούν μοναδική αίσθηση άνεσης στο σπίτι.

Οι δικές μας προτάσεις:Ecru, Aurum και Precious Leather

My Roots

My Roots

Το σπίτι σου, το βασίλειό σου. Άλλαξε την διάθεσή σου αλλάζοντας τα αρώματα του σπιτιού σου. Με αρωματικά κεριά, diffusers και linen sprays My Roots. Γιατί κάθε φορά που επιστρέφεις, θες το σπίτι σου να σε καλωσορίζει.

Οι δικές μας προτάσεις, από το My Roots: Elegant Silk & Cashmere Diffuser Sticks, Refreshing White Tea Diffuser Sticks, Delicious Black Vanilla Diffuser Sticks

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout