Needless to say | It's Summer Time ;-)

Αυτά τα καλτσάκια θα απογειώσουν το look σου

Αυτά τα καλτσάκια θα απογειώσουν το look σου

Και τη διάθεση σου! Αφού είναι γεμάτα έντονα χρώματα και υπέροχα σχέδια που θα δώσουν funky vibes σε κάθε σου εμφάνιση.

Πριν αναρωτηθείς γιατί σου προτείνουμε στην αρχή του καλοκαιριού να φοράς καλτσάκια, θα σου εξηγήσουμε πως δε μιλάμε για τα μονόχρωμα καλτσάκια που φοράμε όταν πηγαίνουμε για yoga ή τρέξιμο, αλλά για κοντά καλτσάκια με prints που μπορείς να φορέσεις με αθλητικά παπούτσια ή ακόμα και με μονόχρωμο πέδιλο για να δημιουργήσεις μια statement εμφάνιση.

Αν ο συνδυασμός κάλτσας με πέδιλο, σου ακούγεται περίεργος σε ενημερώνουμε πως σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως ο Valentino και ο Gucci, χρησιμοποιούν καλτσάκια με σχέδια για να πετύχουν street looks, που έχουν μία δόση εκκεντρικότητας και ειλικρινά λατρεύουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην το φοβηθείς, αλλά να βρεις το print που σου ταιριάζει και να το συνδυάσεις σωστά με τα πέδιλα ή τα παπούτσια σου.

Αν όμως αυτό δε σε εκφράζει κανένα πρόβλημα, μπορείς να συνδυάσεις το print της επιλογής σου με αθλητικό παπούτσι ή παπούτσι για περπάτημα, να δημιουργήσεις ένα casual look, άνετο και χαλαρό, ιδανικό για τη δουλειά ή τη βόλτα στην πόλη. Έτσι και αλλιώς, υπάρχουν παπούτσια που χρειάζονται κάλτσες και παρότι η μόδα της μακριάς κάλτσας είναι εξίσου έντονη τα τελευταία χρόνια, εμείς προτιμούμε τα κοντά καλτσάκια τους ανοιξιάτικους/θερινούς μήνες, που διατηρούν τα πόδια μας δροσερά.

Η δική μας πρόταση: Wigglesteps - Sun Lady Sneaker

Εδώ μπορείς να βρεις υπέροχες κοντές κάλτσες, με μοναδικά σχέδια και υψηλή ποιότητα κατασκευής για να απογειώσεις το look σου!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout