Needless to say | It's Summer Time ;-)

Kι όμως και τα μαλλιά σου χρειάζονται βιταμίνη C!

Kι όμως και τα μαλλιά σου χρειάζονται βιταμίνη C!

Καθημερινά ταλαιπωρούμε πολύ τα μαλλιά μας. Προϊόντα styling, λαστιχάκια, βαφές, συχνά λουσίματα και βούρτσισμα κάνουν την τρίχα αδύναμη, εύθραυστη και θαμπή.

Γι' αυτό και χρειαζόμαστε συστατικά που χαρίζουν ενδυνάμωση, θρέψη και υγρασία στα μαλλιά. Ένα από αυτά τα συστατικά είναι η Βιταμίνη C.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η βιταμίνη C είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, που ο οργανισμός έχει μεγάλη ανάγκη, αφού ενισχύει το ανοσοποιητικό και μάς χαρίζει ενέργεια.

Εκτός αυτού, η βιταμίνη C κάνει θαύματα στο δέρμα μας, καθώς είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις ρυτίδες και βοηθάει το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο.

Έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να προσφέρει η βιταμίνη C στα μαλλιά σου;

Λάμψη
H βιταμίνη C είναι όξινη κάτι που σημαίνει πως έχει χαμηλό pH. Τα προϊόντα με χαμηλό pH συσφίγγουν την επιδερμίδα, στο τριχωτό της κεφαλής, και προσφέρουν απαλότητα. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά.

Ενυδάτωση
Η βιταμίνη C, εκτός από ισχυρό αντιοξειδωτικό, είναι ένα υγροσκοπικό συστατικό κάτι που σημαίνει πως προσελκύει και αποθηκεύει το νερό, κλειδώνοντας περισσότερη υγρασία στα μαλλιά και τα κάνει πιο μαλακά και υγιή.

Κολλαγόνο
Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου, που είναι μια πολύ σημαντική πρωτεΐνη για δυνατά, ελαστικά κι υγιή μαλλιά. Με τη χρήση βιταμίνης C ενισχύεις τα ποσοστά κολλαγόνου στο τριχωτό των μαλλιών.

Χρώμα και ενδυνάμωση
Η βιταμίνη C απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, που εκτός από το δέρμα, προκαλούν ζημιά στις πρωτεΐνες των μαλλιών, δημιουργούν σπασίματα και κάνουν θαμπό το χρώμα των μαλλιών. Με τη βιταμίνη C, το χρώμα σου θα διατηρηθεί περισσότερο και η τρίχα σου δε θα έχει σπασίματα.

Kérastase Spécifique Potentialiste Serum

Νέος καθολικός ορός μαλλιών - ενισχύει και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.Ο ορός Spécifique Potentialiste εμποτίζεται με 10% προβιοτικά bifidus και 1% βιταμίνη C για να ενισχύσει το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής σας και να αποκαταστήσει τη φυσική του άμυνα.

 

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout