Needless to say | It's Summer Time ;-)

H αξεπέραστη χαρά του unboxing

H αξεπέραστη χαρά του unboxing

*Unboxing: Η διαδικασία κατά την οποία ανοίγεις μια συσκευασία και το καταγράφεις σε video ή φωτογραφίες.*

Το μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου χρόνου, έχουμε περάσει τη ζωή μας εντός του σπιτιού και ως εκ τούτου υπάρχουν απλά, καθημερινά, πράγματα τα οποία έχουν αποκτήσει μια άλλη βαρύτητα.

Η βόλτα με το σκύλο, ο καφές στο μπαλκόνι και η ενασχόληση με τα φυτά είναι μερικές μόνο δραστηριότητες που απολαμβάνουμε πολύ περισσότερο - ίσως για πρώτη φορά τόσο ουσιαστικά.

Επιπλέον, κάποιες καταναλωτικές συνήθειες, όπως το online shopping, δεν είναι κάτι που γίνεται βιαστικά, ανάμεσα σε υποχρεώσεις, αλλά κάτι που έχει μετατραπεί σε μια εμπειρία που μάς ξεκουράζει από την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα της καθημερινότητας και κυρίως έχει καταγραφεί μέσα μας ως μια ανάγκη να φροντίσουμε (και να κακομάθουμε) τον εαυτό μας.

Το online shopping δεν τελειώνει τη στιγμή που τοποθετούμε τα προϊόντα της επιλογής μας στο καλάθι.
Αυτό που κάνει συναρπαστική την εμπειρία είναι η αναμονή να παραλάβουμε τα προϊόντα και κυρίως η στιγμή που η παραγγελία μας φτάνει στην πόρτα του σπιτιού! Ο courier φεύγει και φτάνει η στιγμή του unboxing!

To unboxing κάνει μια ακόμα βαρετή Δευτέρα ή μία κουραστική Τετάρτη να θυμίζουν γιορτή! Είναι η στιγμή που αντικρίζεις από κοντά τα καινούργια προϊόντα, τα οποία θα τοποθετηθούν στρατηγικά, στα ράφια και τα ντουλάπια του μπάνιου σου, θα ομορφύνουν εσένα και τη ζωή σου!

Αν κάτι μας έχει διδάξει η έως τώρα εμπειρία της πανδημίας, είναι πως οι ώρες που αφιερώνουμε στον εαυτό μας είναι πολύ σημαντικές, για την ψυχική, πνευματική και σωματική μας υγεία.

Για άλλους είναι η ώρα που θα γυμναστούν, για άλλους η στιγμή που θα αρχίσουν τους πειραματισμούς στην κουζίνα, για άλλους η μετατροπή του μπάνιου σε spa, nail studio, κομμωτήριο και beauty salon μέσω των κατάλληλων προϊόντων!

Στο Zizel, πιστεύουμε πως η ομορφιά είναι στάση ζωής, την αντιμετωπίζουμε ολιστικά, κι όπως πάντα, αλλά ακόμη περισσότερο τώρα, φροντίζουμε οι παραγγελίες να εκτελούνται σωστά, στην ώρα τους, και τα πακέτα αποστολής να είναι γεμάτα αγάπη και φροντίδα.

Γι' αυτό και κάθε πακέτο είναι γεμάτο μικρές εκπλήξεις *Spoiler Alert*, όπως τα... διάφορα ζαχαρωτά που μπορεί να έχεις συναντήσει σε κάποια προηγούμενη παραγγελία σου! Τι πιο ωραίο λοιπόν απ'το να φροντίσουμε τον εαυτό μας με έξτρα δόσεις περιποίησης και να το χαρούμε με λίγο unboxing!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό να παραλαμβάνεις την παραγγελία σου, με τα προϊόντα που αγόρασες. Όσα καλλυντικά επέλεξες βρίσκονται μπροστά σου και αυτή τη χαρά αξίζει να τη μοιραστείς με τους φίλους και followers σου στα social media. Πώς;

  • Κάνε την παραγγελία σου από το Zizel.
  • Μόλις την παραλάβεις κάνε #unboxing, με stories, με φωτογραφίες ή video και ανέβασε το στα social media (Instagram)
  • Μην ξεχάσεις να κάνεις tag @zizelbeautyshop και να συμπεριλάβεις το #unboxingwithzizel
  • Εμείς θα κάνουμε repost τα stories σου και στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιήσουμε κλήρωση στο προφίλ μας.

Δε χρειάζεται να έχεις ειδικό εξοπλισμό ή να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος για να δημιουργήσεις ένα video unboxing. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κινητό με κάμερα, φαντασία και καλή διάθεση!

Στο τέλος του μήνα μια τυχερή/ ένας τυχερός που έχει κάνει #unboxing με προϊόντα από το Zizel θα κερδίσει δώρα αξίας 100 ευρώ. Μην ξεχνάς να κάνεις tag @zizelbeautyshop και mention το hashtag μας #unboxingwithzizel

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout