Needless to say | It's Summer Time ;-)

Έχεις ευαίσθητο δέρμα; Αυτή η σειρά θα σε σώσει!

Έχεις ευαίσθητο δέρμα; Αυτή η σειρά θα σε σώσει!

Οι άνθρωποι με ευαίσθητο δέρμα, συχνά ταλαιπωρούνται αφού οι καιρικές συνθήκες, η έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση της ατμόσφαιρας και το καθημερινό άγχος επηρεάζουν την ισορροπία του επιδερμικού φραγμού.

Σχεδόν το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού περιγράφει το δέρμα του ως ευαίσθητο ή πολύ ευαίσθητο. Ενώ ακόμα κι η εύρεση του κατάλληλου θεραπευτικού προϊόντος, φαίνεται συχνά να καταλήγει σε αδιέξοδο – καθώς το ευαίσθητο δέρμα τείνει να έχει διαφορετική αίσθηση στον καθένα.

Η ευαισθησία του δέρματος μπορεί να προκληθεί από τον οποιοδήποτε συνδυασμό των ακόλουθων παραγόντων:

  • Τρόπος ζωής (άγχος, διατροφή, κάπνισμα, αφυδάτωση, αλκοόλ, αντιδράσεις σε συστατικά καλλυντικών προϊόντων)
  • Περιβάλλον (ρύπανση και καιρικές συνθήκες)
  • Φυσική κατάσταση (άγχος, ορμονικές διακυμάνσεις)
  • Γενετικοί παράγοντες (ευαισθησία δέρματος λόγω κληρονομικότητας)

Ανεξάρτητα από την αιτία που προκαλεί ευαισθησία στο δέρμα, σύνηθες χαρακτηριστικό του ευαίσθητου δέρματος είναι ο ελλιπής προστατευτικός λιπιδικός φραγμός. Εάν φανταστείς τα κύτταρα του δέρματος σαν μικροσκοπικά τουβλάκια, τα λιπίδια αποτελούν το «τσιμέντο» δηλαδή την ύλη που τα συγκρατεί ενωμένα μεταξύ τους.

Πρόκειται για υγιή, λιπιδικό προστατευτικό φραγμό χωρίς κενά, ο οποίος διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και υγιές, συγκρατώντας την υγρασία στο εσωτερικό και τους περιβαλλοντικούς ρύπους εκτός.

Η έκθεση του δέρματος σε ποικίλους, επιθετικούς παράγοντες βλάπτει τον προστατευτικό του φραγμό. Αποτέλεσμα της ζημιογόνου αυτής έκθεσης του δέρματος είναι το ευαίσθητο δέρμα.

Εδώ λοιπόν, έρχονται τα καλά νέα: είτε υποφέρεις από παροδικές εξάρσεις, είτε από μόνιμη ενόχληση, η σειρά UltraCalming της Dermalogica δρα αποτελεσματικά, ανακουφίζοντας το ευαίσθητο δέρμα από τα έντονα συμπτώματα, την ερυθρότητα, την αφυδάτωση, το αίσθημα καψίματος και τον ελλιπή προστατευτικό φραγμό.

Το καλοκαίρι, ο ιδρώτας, τα συχνά ντουζ, η υπερέκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και η αποπνικτική υγρασία, αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν το ευαίσθητο δέρμα το οποίο έχει ανάγκη από καθημερινή καθαριότητα και ενυδάτωση με στοιχεία που το θρέφουν, το γεμίζουν και το καταπραΰνουν. Τα προϊόντα της σειράς UltraCalming αντιμετωπίζουν την ευαισθησία σε βάθος και προστατεύουν από μελλοντικές εξάρσεις, ώστε το δέρμα να επανέλθει σε υγιή επίπεδα.

Info: Η ιστορία της Dermalogica ξεκινά το 1986 στην Καλιφόρνια, ως αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute. Δημιουργήθηκε από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος με πρωτοποριακή αντίληψη και σκέψη, αλλά και γνώση των αναγκών της αγοράς. Αποτελεί παγκοσμίως την 1η επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, με εξατομικευμένες προτάσεις.

Βρες όλα τα προϊόντα της σειρά Ultra Calming εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout