Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Ta κορυφαία beauty trends που θα μας απασχολήσουν το 2021

Ta κορυφαία beauty trends που θα μας απασχολήσουν το 2021

Καλή χρονιά γεμάτη αγάπη, χαρές και self-care! Η προηγούμενη χρονιά ήταν ομολογουμένως αρκετά περίεργη, όμως μας δίδαξε ποια είναι όλα εκείνα που έχουν μεγάλη αξία και ταρακούνησε τις παλιές μας συνήθειες σε βάθος δημιουργώντας καινούργιες συμπεριφορές και ανάγκες.

Το 2021 ξεκίνησε με εμβολιασμούς, σε όλο τον πλανήτη, και φαίνεται επιτέλους φως στο τέλος του τούνελ - κάτι που αυτόματα μας δίνει αισιοδοξία και δύναμη!

Την προηγούμενη χρονιά, μέσα σε λίγες ημέρες, και αφού τα beauty salon έκλεισαν, γίναμε όλοι αισθητικοί, κομμωτές και μανικιουρίστες του εαυτού μας. Μετά από ένα χρόνο γεμάτο DIY συνταγές, δοκιμές πολλών προϊόντων και πειραματισμών έχουμε αντιληφθεί τις πραγματικές ανάγκες του δέρματός μας και ξέρουμε καλά πλέον πως η βάση για υγιή και λαμπερά, δέρμα, νύχια και μαλλιά, είναι τα κατάλληλα προϊόντα που μας βοηθούν σε κάθε βήμα και μας φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο!

Εκτός από την σημαντικότητα των προϊόντων, έχουν δημιουργηθεί ή ενισχύθηκαν τάσεις γύρω από την περιποίηση και έτσι συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα hot beauty trends που θα μάς απασχολήσουν το 2021:

Self-love
Τα πρότυπα ομορφιάς, ευτυχώς έχουν αλλάξει, καθώς τόσο η μόδα, όσο και η ομορφιά, σε παγκόσμιο επίπεδο αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, όλα τα μεγέθη και όλους τους τύπους δέρματος που υπάρχουν και ομορφαίνουν τον κόσμο! Το 2021 θα είναι ακόμα μια χρονιά που θα λέμε και θα ξαναλέμε πως αν δεν αγαπάς το σώμα και το πνεύμα σου, όπως είναι, και πως αν δεν αποδεχτείς τις λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν επάνω σου, όσα προϊόντα και να χρησιμοποιήσεις δεν θα δείχνεις πραγματικά όμορφη! Η ομορφιά είναι εσωτερική και έρχεται με την αποδοχή και την αγάπη του εαυτού μας. Φρόντισε το σώμα, το δέρμα και το πνεύμα σου, όμως αγάπησε τις «ατέλειες» σου, που σε κάνουν ξεχωριστή, και θα δεις πόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι!

Καθαρή ομορφιά
Αν κάτι μας δίδαξε η περιπέτεια που ζήσαμε είναι πως πρέπει να σεβόμαστε περισσότερο το περιβάλλον, την άγρια φύση και τους πόρους του πλανήτη. Η καθαρή ομορφιά, οι eco-friendly συσκευασίες, τα vegan και φυτικά υλικά έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και θα μας απασχολήσουν ακόμη πιο έντονα φέτος, αφού όλο και περισσότερες εταιρείες αλλάζουν γραμμή πλεύσης και προσεγγίζουν με άλλες τεχνικές την φύση. Η συζήτηση για την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και οι εταιρείες ευτυχώς το έχουν καταλάβει. Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις «πράσινες» εταιρείες και προϊόντα, να φροντίσεις τον εαυτό σου και το περιβάλλον!

Εξελιγμένη υγιεινή
Τα αντισηπτικά και τα καθαριστικά χεριών σίγουρα δεν είναι το πιο glamorous προϊόν που μπορούμε να σκεφτούμε, όμως έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας και της ρουτίνας ομορφιάς μας. Καθαρίζουμε διαρκώς τα πάντα, από τα κινητά μέχρι τα χέρια μας και τα προϊόντα υγιεινής διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας. Μάλιστα, ήδη βλέπουμε προϊόντα για το πρόσωπο ή τα χέρια με ακόμη πιο σύνθετη δομή που μας εξασφαλίζουν προστασία από τους ιούς. Αυτό όσο προχωράει η πανδημία covid-19 θα γίνει ακόμη πιο έντονο και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ.

Προηγμένη προστασία από τα μπλε φώτα
Χάρη στην πανδημία, η ζωή μας περιβάλλεται από οθόνες περισσότερο από ποτέ. Η ζημιά που προκαλεί το μπλε φως, το οποίο αναδύεται από τα κινητά, τα tablet και τους υπολογιστές δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό που είναι καινούργιο είναι πως όλο και περισσότερες εταιρείες λανσάρουν προϊόντα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων που προκαλούνται από το μπλε φως. Αν λοιπόν είσαι όλη μέρα σε zoom-calls ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μια καλή κρέμα ματιών και προσώπου, με στοχευμένη δράση ενάντια στο μπλε φως, που θα διατηρήσει νέο και λαμπερό το δέρμα σου.

Προϊόντα κατά της Maskne
Η μάσκα έγινε το απόλυτο trend και όπως φαίνεται θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στη ζωή μας. Μαζί της όμως δημιουργήθηκε και ένα νέο είδος ακμής που δημιουργείται εξαιτίας του ιδρώτα, της ανάσας και της υγρασίας που συγκεντρώνονται κάτω από τη μάσκα. Το νέο είδος ονομάστηκε Maskne, από την μάσκα και την ακμή, και θα μας απασχολήσει και το 2021 αφού δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έχουμε σπυράκια, ξηροδερμία ή σπασίματα κάτω από τη μάσκα ή πουθενά αλλού στο πρόσωπό μας.

Skinmalism
Μετά από μια πανδημία και με τη μάσκα να αποτελεί την καινούργια πραγματικότητα το μακιγιάζ πέρασε σε πολύ πιο minimal ρυθμούς, αφού μάσκα και πολλά προϊόντα δεν συνδυάζονται καλά μαζί. Όπως φαίνεται, το απαλό ή και καθόλου μακιγιάζ, θα συνεχίσει να είναι η απόλυτη τάση σε ό,τι αφορά τa beauty trends, ενώ οι mascaras και όσα προϊόντα τονίζουν τα μάτια μας αναδεικνύονται νικητές. Επιπλέον, το φυσικά λαμπερό δέρμα, που προέρχεται από την σωστή και συνεχή περιποίηση, είναι εκείνο που κερδίζει ακόμη μια φορά!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout