Needless to say | It's Summer Time ;-)

Τα tie-dye κάνουν δυναμικό comeback! Είσαι έτοιμη;

Τα tie-dye κάνουν δυναμικό comeback! Είσαι έτοιμη;

Ο Απρίλης είναι άστατος μήνας, όμως την τελευταία εβδομάδα, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, η διάρκεια της ημέρας έχει μεγαλώσει κατά πολύ και σύντομα θα σταματήσουν τα τελευταία κρύα που θα δώσουν το χώρο τους σε πιο θερμές ημέρες.

Είναι η περίοδος που τα υφάσματα γίνονται πιο λεπτά, η διάθεσή μας είναι κάπως πιο ρομαντική και μελαγχολική και ονειρευόμαστε τη στιγμή που η ζωή θα επιστρέψει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, που έχουμε ανάγκη από έντονα χρώματα και αέρινα σχέδια, στα ρούχα, για να ταιριάζουν με τη διάθεση μας, είναι η κατάλληλη εποχή για να δοκιμάσουμε καινούργιες τάσεις ή μόδες που επιστρέφουν.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως η μόδα κάνει κύκλους. Ρούχα σε γραμμές και μοτίβα που φορούσαμε πριν από είκοσι χρόνια και είχαμε ξεχάσει εντελώς, ξαφνικά επιστρέφουν, επανασυστήνονται και αποκτούν φανατικούς θαυμαστές!

Τα tie-dye έχουν τις ρίζες τους στα 60's, όπου οι περισσότεροι τα έφτιαχναν μόνοι τους, όμως γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '90 - αρχές των '00,είχαν κατακλύσει το σύμπαν και τα βρίσκαμε παντού, από μπλουζάκια και πουκάμισα μέχρι παντελόνια και αξεσουάρ.

Η πρόσφατη επιστροφή τους, έγινε με αφετηρία τις πασαρέλες της άνοιξης-καλοκαιριού 2019, όπου μεγάλοι οίκοι, όπως Dior και Prada, τα είχαν συμπεριλάβει στα σχέδια τους. Αυτό συνεχίστηκε και πέρυσι όπου τα είδαμε να επιστρέφουν δειλά δειλά, καθώς η πανδημία επηρέασε και το λανσάρισμα ρούχων, όμως πλέον όλα δείχνουν πως έχουν πάρει μεγάλη φόρα και τα συναντάμε όλο και πιο συχνά!

Βεβαίως μπορεί να απουσίαζαν από τη μόδα, όμως πάντοτε το tie-dye υπήρχε σε υφάσματα σπιτιού, σε αντικείμενα ή ακόμη και σε βαφές για DIY κατασκευές, όπως για παράδειγμα τα μοντέρνα πασχαλινά αυγά ή διακοσμητικά αντικείμενα.

Το πολύχρωμο, ψυχεδελικό μοτίβο, που θυμίζει ξεβαμμένο ύφασμα, είναι η τέλεια επιλογή για ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ρούχα γιατί δίνει ρυθμό στην εμφάνισή μας, μάς φτιάχνει το κέφι και μάς ανεβάζει τη διάθεση.

Η PCP, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία, έχει τα δικά της σχέδια με tie-dye μοτίβο για να πετύχεις το απόλυτο ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό casual look και να είσαι ντυμένη με χρώμα και στιλ κάθε ώρα της ημέρας.

Ειδικά όσο ο καιρός φτιάχνει και τα υγειονομικά μέτρα χαλαρώνουν, σίγουρα, θα χρειαστείς άνετα και όμορφα ρούχα για τις πρώτες βόλτες στην πόλη. Δοκίμασε να τα εντάξεις στο στιλ σου, με φούστες, παντελόνια, μπλουζάκια ή αξεσουάρ! Βρες όλα τα tie-dye της PCP στο Zizel και βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout