Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Summer Boys: Καλοκαιρινή περιποίηση για άνδρες σε 5 πολύ απλά βήματα

Summer Boys: Καλοκαιρινή περιποίηση για άνδρες σε 5 πολύ απλά βήματα

Η περιποίηση για αρκετούς άνδρες φαντάζει κάτι πολύ σύνθετο ή κουραστικό. Αν και στις μέρες μεγάλο ποσοστό των ανδρών φροντίζει σωστά τόσο το σώμα, όσο και το πρόσωπό του, υπάρχουν ακόμα αγόρια εκεί έξω που δυσκολεύονται να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν μια ρουτίνα ομορφιάς και αυτό γιατί τους φαίνεται μια περίπλοκη υπόθεση. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό!

Το καλοκαίρι, έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση, βγαίνουμε πολύ πιο συχνά σε σχέση με τους χειμερινούς μήνες και απολαμβάνουμε τη ζωή δίπλα στη θάλασσα. Ταυτόχρονα το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που το δέρμα και τα μαλλιά, ταλαιπωρούνται από την έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μήπως φέτος το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να διαμορφώσεις μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης; Δες τα παρακάτω πέντε πολύ απλά βήματα που έχει σχεδιάσει για εσένα η ομάδα του Zizel και βρες στην κατηγορία ΑΝΔΡΑΣ όσα προϊόντα θα χρειαστείς για να ζήσεις το πιο ωραίο καλοκαίρι της ζωής σου!

Καθάρισε το πρόσωπό σου

Το πιο βασικό βήμα φροντίδας της επιδερμίδας είναι ο σωστός, τακτικός καθαρισμός προσώπου. Καθημερινά μόλις ξυπνήσεις και το βράδυ πριν ξαπλώσεις πλύσου με ειδικό προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείς ρύπους, τις ελεύθερες ρίζες, τα περιττά έλαια και τον ιδρώτα από το πρόσωπό και ταυτόχρονα μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις κοκκινίλες, «σπασίματα» και σπυράκια.

Η ενυδάτωση είναι φίλη σου

Ένα από τα πιο απαραίτητα βήματα κάθε ρουτίνας περιποίησης είναι η ενυδατική κρέμα. Ξέρουμε πως μπορεί να βαριέσαι αλλά, πίστεψε μας, το δέρμα σου έχει μεγάλη ανάγκη από συχνή ενυδάτωση. Κάθε πρωί αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου, φόρεσε την ενυδατική της επιλογής σου και θα δεις πως σε πολύ λίγο διάστημα το δέρμα σου θα λάμπει και θα δείχνει ανανεωμενό.

Μη ξεχνάς το αντηλιακό!

Ο ήλιος, όσο και αν τον απολαμβάνουμε, εκπέμπει ακτίνες UVA & UVB, που είναι επικίνδυνες για το δέρμα και προκαλούν μια σειρά από βλάβες, όπως η φωτογήρανση, που δεν πρέπει να υποτιμάς. Καθημερινά φόρεσε αντηλιακό προσώπου και πριν βγεις στην παραλία άπλωσε μια γενναία ποσότητα αντηλιακού στο σώμα σου και ανανέωσε το όσο συχνά χρειάζεται.

Δείξε αγάπη σε μαλλιά και γένια

Τα μαλλιά και τα γένια μας δεν αρκεί να είναι καθαρά. Πρέπει να είναι σωστά φροντισμένα! Σκέψου απλά πόσο χώρο καταλαμβάνουν οι τρίχες του προσώπου και πως δεν δείχνουν ωραία αν είναι απεριποίητες. Για αυτό μην ξεχνάς κάθε φορά που λούζεσαι να αφιερώνεις λίγα λεπτά στο styling των μαλλιών σου. Τα γένια, από την άλλη, θέλουν τακτική και επιμελή φροντίδα που δεν πρέπει να παραλείπεις. Δες εδώ αναλυτικά πως θα έχεις υγιή και φροντισμένη γενειάδα. Τέλος, κάτι που συμβαίνει συχνά στους άντρες είναι η εμφάνιση λευκής τρίχας, στα μαλλιά ή τα γένια. Αν έχεις λευκές τρίχες που θες να καλύψεις δες εδώ.

Δώσε προσοχή στα άκρα

Τώρα που μπορούμε να πάμε σε nail bars, κλείσε ένα ραντεβού για μανικιούρ και πεντικιούρ ώστε να έχεις περιποιημένα άκρα. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι σκασμένες φτέρνες και τα αφρόντιστα δάχτυλα - στα πόδια και στα χέρια. Αν έχεις την διάθεση μπορείς να κάνεις και μερικά πολύ απλά πράγματα στο σπίτι μόνος, όπως να τρίβεις απαλά με μια ράσπα τις φτέρνες σου στο σπίτι και να βάζεις μια ενυδατική κρέμα στα πόδια ώστε να παραμένουν απαλά, ανάμεσα στις επισκέψεις σου στο nail bar.

Φωτογραφία Pexels

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout