Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Μένουμε σπίτι: Πώς να είσαι άνετη και stylish όλες τις ώρες της ημέρας

Μένουμε σπίτι: Πώς να είσαι άνετη και stylish όλες τις ώρες της ημέρας

To ερώτημα «Tι φοράμε σήμερα;» έχει αποκτήσει ξεχωριστό νόημα τις ημέρες του social distancing και του covid-19!

Πριν την πανδημία, ντυνόμασταν με βάση τη διάθεση και το πρόγραμμα της ημέρας. Το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες κυκλοφορούμε με φόρμες ή πιτζάμες για να αισθανόμαστε άνετα τις ατελείωτες ώρες στο σπίτι.

Υπάρχει όμως μια ακόμα εξαιρετική ενδυματολογική επιλογή που μπορείς να προτιμήσεις αυτές τις ημέρες και είμαστε σίγουροι πως θα την διατηρήσεις και μετά το τέλος της καραντίνας. Τα κολάν PCP!

Σίγουρα τα έχεις δει στο Instagram - αν όχι πρέπει να τα ανακαλύψεις. Είναι εντυπωσιακά, γυαλιστερά, με ευφάνταστα πολύχρωμα σχέδια και αποχρώσεις για κάθε γούστο. Τα ελληνικά κολάν PCP, που σχεδίασε η σχεδιάστρια Πέλλα Παπαχρήστου έχουν γίνει σημείο αναφοράς για κάθε κορίτσι που θέλει να αισθάνεται άνετα στο σπίτι, την βόλτα, τη γυμναστική ή στο χώρο εργασίας της.

Τι κάνει τα PCP ξεχωριστά; Αγκαλιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την σιλουέτα, είναι εξαιρετικά άνετα και σχεδιασμένα για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε είδους δραστηριότητα. Τα φανταστικά τους σχέδια θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση, θα τονίσουν την θηλυκότητά σου και θα δώσουν boost στην αυτοπεποίθησή σου!

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια της PCP στο Zizel και απόκτησε τα χωρίς έξοδα αποστολής!

Το Zizel παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με τον Covid-19 και ακολουθεί τις κρατικές οδηγίες. Ο χώρος παραλαβής δεν λειτουργεί προληπτικά, όμως οι παραγγελίες και αποστολές μέσω του e-shop εξυπηρετούνται κανονικά. Θετική διάθεση και θα περάσει και αυτό!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout