Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Special times, special gifts: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις

Special times, special gifts: Το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που συνηθίζουμε να χαρίζουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και τι καλύτερο απ΄το να μπορέσουμε να συνδυάσουμε χρηστικότητα και κομψότητα σε ένα αντικείμενο;

Όταν έρχεται η στιγμή των δώρων, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε, ειδικά αν ξέρουμε πως το άτομο για το οποίο προορίζεται το δώρο δεν εντυπωσιάζεται εύκολα! Αν η κοπέλα, η σύντροφος, η κολλητή ή η αδερφή σου είναι το άτομο που σε «δυσκολεύει» είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την καλύτερη λύση.

Αν είναι beauty junkie, ξέρει όλα τα καινούργια προϊόντα που κυκλοφορούν, τις αρέσουν οι καινοτομίες και αγαπάει τη μόδα τότε το L'Oréal Professionnel Steam Pod 3.0 - Karl Lagerfeld Limited Edition είναι το απόλυτο δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα.

Με μια κοινή παριζιάνικη κληρονομιά να τις συνδέει, οι δύο εμβληματικές μάρκες, L'Oréal Professionnel και Karl Lagerfeld, εμπνεύστηκαν από την πεμπτουσία του παριζιάνικου στιλ, γνωστού για τον ανεπιτήδευτο, σικ και τολμηρό χαρακτήρα του.

Στα μαλλιά, με το Steampod, το στιλ αυτό μεταφράζεται σε διάφορα looks –από σγουρά μέχρι κυματιστά και ίσια–, χωρίς ποτέ να διακυβεύεται η ποιότητα των μαλλιών. Δημιουργώντας «μαλλιά με κίνηση», το Steampod ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του πολυδιάστατου γαλλικού στιλ.

Η περιορισμένη έκδοση του Steampodσυνδυάζει το πρωτοποριακό πνεύμα και την κομψή αισθητική τόσο της L'Oréal Professionnel όσο και του Karl Lagerfeld. Με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, σε αδιαφανές μαύρο χρώμα, το νέο Steampod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα.

Με το νέο Steampodεξασφαλίζεις -78% λιγότερη φθορά, με δύο φορές πιο γρήγορο και πιο λείο αποτέλεσμα χάρη στη δύναμη του ατμού. Άμεση λάμψη και βέλτιστη προστασία της τρίχας, με κάθε χρήση. Χτένισμα που διαρκεί, μαλλιά πιο απαλά και με φυσική κίνηση όποιος κι αν είναι ο τύπος τους.

 

Τα εργαλεία μαλλιών αποτελούν ένα ιδιαίτερο δώρο, που αγαπούν όλες οι γυναίκες, αφού εύκολα, γρήγορα και κυρίως χωρίς να ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους, μπορούν να δημιουργήσουν κομψά χτενίσματα για κάθε περίσταση. Ειδικά τις ημέρες των γιορτών το συγκεκριμένο δώρο αποκτά άλλη αξία, αφού όλες θέλουν άψογη και απαστράπτουσα εμφάνιση!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout