Needless to say | It's Summer Time ;-)

Χρειάζεσαι ανανέωση; Πριν πας στον πλαστικό, δες αυτό!

Χρειάζεσαι ανανέωση; Πριν πας στον πλαστικό, δες αυτό!

Είτε επειδή αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας κουρασμένη και άτονη, είτε γιατί μετά από μία ηλικία το δέρμα μας χρειάζεται μια μικρή ενίσχυση, έρχεται εκείνη η στιγμή που χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση!

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τις ενέσεις; Αρχικά σκέψου, όσο πιο νωρίς μπορείς, από τα είκοσι και μετά, το σωτήριο τρίπτυχο περιποίησης. Καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία.

Ο καθημερινός και σωστός καθαρισμός προσώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας. Το δεύτερο βήμα είναι η τακτική ενυδάτωση, με τα κατάλληλα προϊόντα αναλόγως με τις ανάγκες και τον τύπο δέρματος. Τέλος, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, πρέπει να φοράς αντηλιακή κρέμα για να προστατευτείς από την φωτογήρανση και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Ακόμα όμως και να ακολουθείς τα παραπάνω βήματα, όπως ήδη είπαμε, από μια ηλικία και μετά η επιδερμίδα χρειάζεται ενίσχυση που θα την βοηθήσει να ενυδατωθεί σε βάθος, να αλλάξει την όψη της και να δείχνει πιο νέα.

Κάπου εκεί έρχονται να δώσουν τη λύση τα boosters. Ta boosters περιέχουν ενεργά συστατικά σε μεγάλη συγκέντρωση, λειτουργούν συμπληρωματικά με την κρέμα ημέρας, και επί της ουσίας αποτελούν θεραπείες της επιδερμίδας που ενισχύουν την φυσική της άμυνα απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, τους ερεθισμούς και την γήρανση.

Μπορεί όμως, μια θεραπεία με καλλυντικά προϊόντα να είναι τόσο αποτελεσματική και ακριβής, ώστε να αντικαθιστά το νυστέρι; Και όμως μπορεί!

Χάρη στο anti-surgery system των Skin Boosters, της Juliette Armand, το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται επ' αόριστον!

Χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της σειράς:

  • Η απάντηση στην πλαστική χειρουργική με καλλυντικά υψηλής τεχνολογίας
  • Ενεργά συστατικά, που προσδιορίζουν την Κοσμητολογία του αύριο
  • Σφραγίδα υπεύθυνης ασφάλειας: parabens free, propylene glycol free, mineral oil free, allergen free και ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ
  • Ολοκληρωμένες ατομικές θεραπείες με αυστηρά Πρωτόκολλα Εφαρμογής.
  • Σύστημα θεραπειών απόλυτης ακρίβειας, που διασφαλίζουν υψηλό, καθορισμένο αποτέλεσμα.

Chronos Hydra Filler

Λιπαρό gel με σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος και tripeptide-1 για τοπική χρήση στις ρυτίδες του προσώπου. Ενυδατώνει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας «γεμίζοντας» τις ρυτίδες.

Opsis Eye Cream

Κρέμα φροντίδας της επιδερμίδας για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνει και βελτιώνει την όψη των ρυτίδων, των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων, επαναφέροντας τη σφριγιλότητα, τη ζωντάνια και τη λάμψη της.

Opsis Eye Gel

Gel φροντίδας της επιδερμίδας για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνει και βελτιώνει την όψη των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων της επιδερμίδας, προσφέροντας λάμψη και ενιαίο χρωματικό τόνο.

Ανακαλύψτε όλη την σειρά εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout