Needless to say | It's Summer Time ;-)

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο self-tan προϊόν

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο self-tan προϊόν

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό απ' τη λάμψη που εκπέμπει το δέρμα που έχει πάρει χρώμα! Ακόμα κι ελάχιστο χρώμα να πάρεις, ξέρεις πως με το κατάλληλο μακιγιάζ και τα κατάλληλα ρούχα, αναδεικνύεται μοναδικά και σου χαρίζει ασύγκριτη εμφάνιση!

Τώρα θα μας πεις, προσέχω πολύ τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες UVA και UVB, αλλά ταυτόχρονα θέλω να αποκτήσω υπέροχο χρώμα που θα αναδείξει την καλοκαιρινή μου διάθεση. Είμαστε μαζί σου! Ο ήλιος, παρότι σημαντικός, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας γι' αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

Αν θέλεις να πάρεις χρώμα, χωρίς να χρειάζεται καν να εκτεθείς στον ήλιο, ήρθε η ώρα να προσθέσεις στο καλάθι και στη ζωή σου τα self-tan προϊόντα!

Τα self-tan προϊόντα θα σου χαρίσουν την απόχρωση που θες χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρήσεις το δέρμα σου στον ήλιο και χωρίς να πάρεις κάποιο ρίσκο από την υπερέκθεση στις ηλιακές ακτίνες.

Όμως, η υπόθεση self-tan μπορεί να γίνει πονοκέφαλος αφού υπάρχουν πολλά προϊόντα να επιλέξεις, σε διάφορες μορφές, όπως mists, serums, κρέμες, λοσιόν, ενώ παράλληλα δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο που θα ταιριάξει καλά στο δέρμα σου.

Πώς να βρεις την κατάλληλη φόρμουλα
Υπάρχουν πολλά προϊόντα μαυρίσματος, τα οποία λειτουργούν το καθένα με το δικό του τρόπο. Ουσιαστικά ανάλογα με τη σύνθεση τους, δημιουργούν μια χημική αντίδραση που προκαλεί το μαύρισμα.

Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου πριν αγοράσεις κάποιο προϊόν self-tan είναι ο τύπος δέρματός σου, καθώς θέλεις να πάρεις χρώμα, ενόσω το δέρμα σου παραμένει ενυδατωμένο και απαλό.

Ξηρό δέρμα
Αν έχεις ξηρό δέρμα θα πρέπει να κοιτάξεις το προϊόν που θα επιλέξεις να σου προσφέρει όση περισσότερη ενυδάτωση γίνεται Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει το χρώμα να διατηρηθεί περισσότερο καιρό, ταυτόχρονα θα εντείνει τη λάμψη του δέρματος. Αν το δέρμα σου είναι βαθιά αφυδατωμένο ενίσχυσε τη διαδικασία με πολύ νερό και mist ενυδάτωσης.

Ευαίσθητο δέρμα
Το ευαίσθητο δέρμα έχει ανάγκη από συστατικά που θα το θρέψουν και θα ισορροπήσουν το ph του. Προτίμησε απαλές συνθέσεις που περιέχουν φυτικά συστατικά, όπως για παράδειγμα λάδι ή νερό καρύδας. Έτσι θα αποκτήσεις χρώμα, χωρίς να ερεθίσεις ή να διαταράξεις το δέρμα σου.

Κανονικό δέρμα
Αν έχεις κανονικό δέρμα και θες να αποκτήσεις έντονο χρώμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και πιο «βαριές» συνθέσεις προκειμένου να αποκτήσεις το χρώμα που επιθυμείς. Απλώς πρόσεξε μην το παρακάνεις και βγει λάθος τόνος χρώματος.

Πώς να πετύχεις τον κατάλληλο χρωματικό τόνο
Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι εκείνο που μοιάζει φυσικό. Συχνά βλέπουμε ανθρώπους να το παρακάνουν με το self-tan, την έκθεση στον ήλιο ή ακόμα και το solarium. Να θυμάσαι πως όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα, τόσο πιο κομψό και όμορφο είναι ένα μαύρισμα. Αν τώρα έχεις κάποιο συγκεκριμένο τόνο στο μυαλό σου θα πρέπει να συνυπολογίσεις το χρώμα του δέρματός σου, πόσο καιρό θα χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα της επιλογής σου και φυσικά πόσο θα εκτεθείς στον ήλιο τους επόμενους μήνες.

Εxtra Tips: Αν θέλεις να βοηθήσεις το μαύρισμα σου να διατηρηθεί περισσότερο, φόρεσε λάδι μαυρίσματος - συνδυαστικά με το αντηλιακό - στην παραλία, κάνε τακτικό scrub ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και φρόντισε να παραμείνεις σωστά ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout