Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Με αυτό το αξεσουάρ θα έχεις τέλειο, καλοκαιρινό χτένισμα κάθε μέρα

Με αυτό το αξεσουάρ θα έχεις τέλειο, καλοκαιρινό χτένισμα κάθε μέρα

Την δεκαετία του '80 και '90 τα scrunchies ήταν το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Με το πέρασμα του χρόνου, κάπως «ενοχοποιήθηκαν» και για λίγο τα ξεχάσαμε.

Όμως, όπως πολλές ακόμα τάσεις, μετά από πολλά χρόνια άρχισαν να επιστρέφουν και ευτυχώς γιατί τα λατρεύουμε!

Μεγάλες σταρ, όπως η Bella Hadid και η Ariana Grande, τα επιλέγουν στις εμφανίσεις τους, όλο και περισσότερες εταιρείες τα εντάσΣουν στη γκάμα τους, πλέον τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα social media και μπορούμε να πούμε πως κάνουν δυναμικό comeback.

Τα scrunchies αποτελούν μια πολύ καλή λύση για τα μαλλιά, επειδή δεν προκαλούν σπασίματα στην τρίχα και δεν χρειάζεται να τα δένουμε πολύ σφιχτά, αφού είναι ελαστικά.

Επιπλέον, για τους θερινούς μήνες είναι η απόλυτη επιλογή, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ιδρώτας δεν αντέχονται, και με τα scrunchiesμπορούμε να πιάσουμε ψηλά τα μαλλιά μας.

Μάλιστα, επειδή υπάρχουν πολλά σχέδια για να επιλέξουμε μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κάθε εμφάνιση, από την πιο απλή (π.χ στην παραλία) έως την πιο επίσημη (π.χ σε γάμο).

Στο Zizel, στην κατηγορία Scrunchies, μπορείς να βρεις υφασμάτινα scrunchies, με μονόχρωμα ή πολύχρωμα κεφάτα, summerishprints για να είσαι άνετη και στιλάτη σε κάθε εμφάνιση, όλο το καλοκαίρι.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout