Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Τα Skincare Trends του 2022 που πρέπει να ξέρεις

Τα Skincare Trends του 2022 που πρέπει να ξέρεις

Με το 2021 να πλησιάζει στο τέλος του, το ραντάρ μας είναι σε λειτουργία για να εντοπίσουμε όλα τα trends που αφορούν στην περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών και του σώματος και που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά.

Νέα συστατικά, καινούργια προϊόντα και τάσεις που θα σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο καυτά skincare trends για το 2022:

Κρυοθεραπεία στο σπίτι
Αν τους προηγούμενους μήνες, χρησιμοποιούσες παγωμένο αγγούρι ή παγάκια στο πρόσωπο, τότε είσαι σε καλό δρόμο καθώς η κρυοθεραπεία θα μας απασχολήσει πολύ τη νέα χρονιά. Μέσω της κρυοθεραπείας, ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγονται οι πόροι και το δέρμα αποκτά πιο σφριγηλή όψη. Και παρότι η συγκεκριμένη θεραπεία κοστίζει αρκετά σε spa ή ινστιτούτα ομορφιάς, όλο και περισσότερες εταιρείες διαθέτουν εργαλεία, συσκευές και προϊόντα ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη της κρυοθεραπείας στο σπίτι.

Όλα πιο φιλικά προς το περιβάλλον
Μπορεί η ιδέα της ανακύκλωσης να μην είναι κάτι καινούργιο, όμως όταν έχουμε να κάνουμε με προϊόντα ομορφιάς, η ανακύκλωση είναι πιο σύνθετη από όσο ίσως φαντάζεσαι. Το θετικό νέο είναι πως οι εταιρείες καλλυντικών επενδύουν περισσότερο σε ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, καθώς όλο και πιο πολλοί αγωνιούμε για το μέλλον του πλανήτη. Εδώ, μπορείς να βρεις όλα τα eco-friendy, vegan και φυσικά προϊόντα ώστε να προσέχεις τον εαυτό σου χωρίς τύψεις.

Προστασία από το μπλε φως
Το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες δεν είναι καθόλου καλό για το δέρμα όπως ξέρεις. Υπολογιστές, κινητά και TV εκπέμπουν μπλε φως το οποίο γερνάει το δέρμα, ενισχύει τις λεπτές γραμμές και προκαλεί ερεθισμούς. Μετά από δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, και με τόση υπερέκθεση σε οθόνες, τώρα ήρθε η ώρα να διορθώσουμε τη ζημιά και έτσι το 2022 θα δούμε τεράστια ανάπτυξη σε προϊόντα προστασίας από το μπλε φως.

Εστιάζουμε στον επιδερμικό φραγμό
Είναι ασφαλές να πούμε πως όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια δυσκολία με το δέρμα μας (Mascne κανείς;) μετά από δύο χρόνια που χρησιμοποιούμε διαρκώς μάσκες προστασίας. Σε απάντηση αυτού τη νέα χρονιά, θα πέσει το βάρος στη σωστή φροντίδα και περιποίηση του επιδερμικού φραγμού. Για αυτό και προϊόντα με ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, όπως τα κεραμίδια, πεπτίδια, προβιοτικά και υαλουρονικό θα μας απασχολήσουν πολύ και θα συμβάλλουν στην επαναφορά της ισορροπίας στην επιδερμίδα.

Ομορφιά χωρίς νερό (;)
Ενδεχομένως θα έχεις δει σε κουτσομπολίστικα μέσα σχόλια, για ξένους σταρ, που δε χρησιμοποιούν νερό για την περιποίησή τους ή θα έχεις ακούσει για προϊόντα που δεν απαιτούν νερό. Η waterless beauty, είναι η νέα μεγάλη τάση και περιλαμβάνει προϊόντα που προκειμένου να εφαρμοστούν δε χρειάζονται νερό, είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα συμβατικά προϊόντα, και περιλαμβάνουν μία τεράστια γκάμα από μάσκες προσώπου μέχρι σαμπουάν. Μας φαίνεται και εμάς παράξενο, δεν είσαι η μόνη, αλλά θέλουμε να δούμε τι επαναστατικές τεχνολογίες θα φέρει η νέα χρονιά και εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε.

Ευτυχισμένο το 2022!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout