Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτά τα T-shirt της PCP x Staff θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!

Αυτά τα T-shirt της PCP x Staff θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!

Μπορεί η ζωή να συνεχίζεται μέσα στο σπίτι, όμως, όπως σου έχουμε ξαναγράψει, αυτό δε σημαίνει πως δε φροντίζουμε τον εαυτό και την εμφάνιση μας!

Λίγη γυμναστική, ένα ρούχο που αγαπάμε και η καθημερινή περιποίηση (το λεγόμενο self-care)είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία, αφού μάς κρατάει σε μια εγρήγορση και έχει τεράστια θετική επίδραση στη ψυχολογία μας.

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ, η Άνοιξη βρίσκεται μπροστά μας και θέλουμε καινούργια σχέδια σε μπλουζάκια, κολάν και αξεσουάρ που σύντομα θα φορέσουμε και εκτός σπιτιού! Τι καλύτερο λοιπόν απ' τα νέα T-shirts της PCP x Staff;

H PCP, η αγαπημένη εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, σε μια εκπληκτική συνεργασία με τη Staff δημιούργησε μερικά υπέροχα σχέδια ρούχων που σίγουρα θα λατρέψεις!

Τα νέα αυτά T-shirt δίνουν στη ζωή μας έναν αέρα pop-rock,με σαφείς αναφορές στη δεκαετία του '90, και θέλουμε να τα φορέσουμε όλα! Τα μπλουζάκια της PCP είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα, από οργανικό βαμβάκι και είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές του χρόνου. Η άνετη γραμμή τους τα κάνει ιδανικά για all-day activities, εντός και εκτός σπιτιού! Βρες τα όλα εδώ.

Λίγα λόγια για την εταιρεία PCP: H εταιρεία PCP Clothing είναι η φυσική συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής ανδρικών ενδυμάτων του Πέτρου Παπαχρήστου, με έτος ίδρυσης το 1959. Οι Πέλλα και Πέτρος Παπαχρήστου, τα εγγόνια δηλαδή του ιδρυτή της εταιρείας, ανέλαβαν την επιχείρηση και έκτοτε μέσω του #glitternarchy κάνουν τον κόσμο και την καθημερινότητά μας πολύ πιο όμορφη!

Trivia: Η ομάδα της PCP αποτελείται από 70% γυναίκες και όλoι μαζί θέλουν να συνεισφέρουν στον πολιτισμό και στην κοινωνία με υπερηφάνεια και φυσικά στιλ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout