Needless to say | It's Summer Time ;-)

Απόλαυσε τον ήλιο χωρίς να ανησυχείς για τα μαλλιά σου!

Απόλαυσε τον ήλιο χωρίς να ανησυχείς για τα μαλλιά σου!

Ήλιος, θάλασσα και παγωτό! Θα μπορούσε να είναι το τρίπτυχο της ευτυχίας. Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού κι έχουμε αρχίσει να ετοιμαζόμαστε για διακοπές και ξεκούραση μετά από μία αρκετά περίεργη χρονιά που μας φάνηκε αιώνας.

Όσο όμως κι αν χαλαρώσουμε δεν ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας θέλουν περιποίηση μετά από κάθε μπάνιο και κατά την παραμονή μας στην παραλία. Κι αυτό γιατί τους θερινούς μήνες, τα μαλλιά έχουν έξτρα ανάγκη από ενυδάτωση, προστασία SPF και βαθιά θρέψη ώστε να αντέξουν τις κακουχίες που τα υποβάλλουμε, δηλαδή το αλάτι, το χλώριο και την τεράστια έκθεση στον ήλιο.

Η ολοκληρωμένη σειρά SUN, της Paul Mitchel, προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά, καθώς είναι εμπλουτισμένη με keravis και το αντηλιακό φίλτρο Uvinul Easy, για επιπλέον προστασία από τις ακτίνες του ήλιου!

Με αρώματα από κεχριμπάρι, γιασεμί και βανίλια που θα σε χαλαρώσουν, θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά σου και θα τους προσφέρουν υπέροχο άρωμα κι ασύγκριτη λάμψη!

Η Paul Mitchel δίνει άλλη αξία στις καλοκαιρινές μέρες αφού σού χαρίζει την ελευθερία να χαρείς όσο θες τη θάλασσα και την παραλία, υπό τις ακτίνες του ήλιου, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότηταή το χρώμα των μαλλιών σου.

Η σειρά SUN περιλαμβάνει:

  • Paul Mitchell Sun Revitalizing Shampoo 300ml: Σαμπουάν ήπιου καθαρισμού ιδανικό για καθημερινή χρήση. Keravis, Πανθενόλη και έλαιο ηλίανθου προσφέρουν ζωντάνια, λάμψη και σε συνεργασία με το φίλτρο Uvinul δημιουργούν αντηλιακή προστασία.
  • Paul Mitchell Sun Protective Dry Oil 150ml: Ξηρό έλαιο αντηλιακής προστασίας για μαλλιά, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Δεν αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά, αλλά απαλότητα και με το φίλτρο Uvinul δημιουργεί φίλμ προστασίας απο τις ακτίνες του ήλιου, αφήνοντας διακριτικά αρώματα καλοκαιριού.
  • Paul Mitchell After Sun Nourishing Masque 250ml: Μάσκα που καλύπτει την ανάγκη Conditioner, ιδανική για καθημερινή χρήση. Ενυδατώνει ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά και αφήνει μεταξένια υφή χωρίς να μειώνει τον όγκο.

Βρες μεμονωμένα τα προϊόντα της σειράς SUN, της Paul Mitchel εδώ ή επίλεξε το ολοκληρωμένο set με δώρο μία υπέροχη πετσέτα θαλάσσης!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout