Needless to say | It's Summer Time ;-)

Happy New Year: Tα δύο χρώματα της χρονιάς και πώς να τα χρησιμοποιήσεις

Happy New Year: Tα δύο χρώματα της χρονιάς και πώς να τα χρησιμοποιήσεις

Στην εκπνοή κάθε έτους, το Ινστιτούτο Pantone ανακοινώνει το χρώμα της επόμενης χρονιάς, δηλαδή εκείνη την απόχρωση που θα αποτελέσει τάση στη μόδα, το interior design, το μακιγιάζ και όχι μόνο. Φέτος, μετά από μια περίεργη χρονιά, το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε δύο ανεξάρτητα χρώματα για το έτος 2021 - και όχι ένα όπως συνηθίζει - αλλά δύο χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν και να χαρίσουν ισορροπία.

Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για το 2021 είναι το «Ultimate Gray» και το «Illuminating Yellow», δηλαδή το απαλό γκρι και το φωτεινό κίτρινο αντίστοιχα. Η ομάδα της Pantone παρακολουθεί για μήνες τις τάσεις στα χρώματα, σε διάφορους κλάδους, από τα προϊόντα τεχνολογίας μέχρι τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, και διαλέγει ένα χρώμα, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση δύο, ως κυρίαρχη τάση για το επόμενο έτος.

Τα δύο αυτά χρώματα δεν επιλέχθηκαν τυχαία αφού τα είχαμε δει μεμονωμένα σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, όπως για παράδειγμα στις κολεξιόν του Jacquemus και του Balmain.

Το χρώμα που επιλέγεται μπαίνει στον διάσημο τροχό χρωμάτων του Iνστιτούτου και βρίσκει το δρόμο του προς τις αγορές. Μετά το «Living Coral», το απαλό κοραλί του 2019,και το «Classic Blue», το ήρεμο μπλε του 2020, ο συνδυασμός του απαλού γκρι με το λαμπερό κίτρινο μάλλον μας ξάφνιασε αλλά είναι μια απόφαση που εξηγείται.

Το γκρι είναι το χρώμα της σοφίας, της ευφυΐας και της κατασκευής. Πρόκειται για ένα χρώμα που αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Μια ήρεμη δύναμη. Το έντονο κίτρινο, είναι ένα χρώμα αισιοδοξίας, σθένους και χαράς. Το χρώμα του ήλιου που φωτίζει τη ζωή μας.

Ο συνδυασμός τους είναι εκείνο που έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε τι αυτή τη δεδομένη στιγμή. Αισιοδοξία και ασφάλεια! Μάλιστα, αποτελεί, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Ινστιτούτου, μια υπενθύμιση για όσα είναι πραγματικά σημαντικά και για όσα θέλουμε να κερδίσουμε ξανά μετά από την μεγάλη περιπέτεια που περνάει ο πλανήτης.

Παρακάτω μπορείς να βρεις τις δικές μας προτάσεις ώστε να εντάξεις, το γκρι και το κίτρινο, τα δύο χρώματα της χρονιάς, στην καθημερινότητά σου:

Essie Expressie - Binge-Worthy

Γκρι με σταχτί υποτόνους - κρεμώδες. Γρήγορο στέγνωμα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής Base Coat ή Top Coat για ένα τέλειο manicure σε λίγα λεπτά! Από τη νέα σειρά Expressie. Βρες εδώ όλες τις γκρι αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών

OPI - PUMP Up the Volume

A bolt of neon yellow 'bright' off the tour. Από τη Συλλογή Neon 2019. Βρες εδώ όλες τις κίτρινες αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout