Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Ξέρουμε τα πάντα για το προϊόν που μιλάει όλο το Instagram

Ξέρουμε τα πάντα για το προϊόν που μιλάει όλο το Instagram

It's not a trend, it's a revolution! Σίγουρα θα το έχει πάρει το μάτι σου, αφού όλο το Instagram έχει ενθουσιαστεί με τη νέα προσθήκη των προϊόντων Olaplex και όχι άδικα -αν όχι ήρθε η ώρα να το μάθεις.

Η άνοιξη συμβολίζει την ανανέωση, τις νέες αρχές και είναι η ιδανική εποχή για να φρεσκάρεις και να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου. Και τι καλύτερο απ΄το να το κάνεις με τα μοναδικά προϊόντα της Olaplex!

Τα προϊόντα θεραπείας που δημιούργησαν επανάσταση στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία, αφού αποκαθιστούν την υγεία των μαλλιών, κατά τη διάρκεια των χημικών διαδικασιών. Με τη χρήση τους, τα μαλλιά μπορούν να διατηρηθούν άθραυστα, χωρίς ψαλίδα και χωρίς σπασμένες άκρες.

Τα premium προϊόντα Olaplex είναι vegan, επαγγελματικά προϊόντα -τα no1 και no2 τα βρίσκεις μόνο σε κομμωτήρια-και είναι ιδανικά για εσένα που θες να περιποιηθείς σε βάθος τα μαλλιά σου!

Στη σειρά προστέθηκε πρόσφατα, το Οlaplex No 8 μια επανορθωτική μάσκα, εβδομαδιαίας χρήσης, που αναδομεί και ενυδατώνει τους δεσμούς της τρίχας σε μόλις 10 λεπτά!

Σύμφωνα με μελέτη, το Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask προσφέρει:

  • 2 φορές περισσότερη λάμψη
  • 4 φορές περισσότερη ενυδάτωση
  • 6 φορές πιο απαλά μαλλιά
  • Το 94% είδε περισσότερο «σώμα» στην τρίχα

Εμπλουτισμένη με πατενταρισμένη τεχνολογία OLAPLEX Bond Building, αυτή η ιδιαίτερα συμπυκνωμένη μάσκα επανόρθωσης προσθέτει λάμψη, απαλότητα και σώμα, ενώ παρέχει έντονη ενυδάτωση για τη θεραπεία των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Όλα τα προϊόντα OLAPLEX® περιέχουν την πατενταρισμένη τεχνολογία δημιουργίας δεσμών, ενισχύοντας τους εύθραυστους δεσμούς με κάθε βήμα της ρουτίνας για τα πιο υγιή μαλλιά.

Μάσκα για εβδομαδιαία χρήση που ενυδατώνει, λειαίνει, προσθέτει σώμα και λάμψη σε κάθε τύπο μαλλιών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  • Απλώστε σε λουσμένα, νωπά μαλλιά και δουλέψτε με τα δάχτυλα.
  • Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάλετε.
  • Χρησιμοποιήστε εβδομαδιαία για καλύτερα αποτελέσματα.
  • Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, ειδικά για εκείνους με ορατές βλάβες.

Aνακάλυψε το Olaplex Νο8 εδώ και δώσε στα μαλλιά σου ασύγκριτη ενυδάτωση και φροντίδα!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout