Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Νew Year’s Eve: Πώς να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ!

Νew Year’s Eve: Πώς να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ!

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αλλά επιτέλους το 2020 τελειώνει! Αυτή η χρονιά που έχει γίνει meme και ανέκδοτο, περισσότερο από κάθε άλλη, έφτασε η ώρα να μάς αφήσει και ελπίζουμε το 2021, που έχουμε μπροστά μας να μας αποζημιώσει για όλες τις φετινές αναποδιές.

Οι φετινές γιορτές δεν είναι όπως άλλες, αφού δεν μπορούμε να βγούμε, να ταξιδέψουμε ή να κάνουμε πάρτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να γλεντήσουμε, όπως θα θέλαμε, όμως επειδή κάθε καινούργια χρονιά πρέπει να ξεκινάει με τις καλύτερες συνθήκες θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας, θα φορέσουμε τα καλύτερά μας ρούχα, θα μαγειρέψουμε και θα υποδεχτούμε το 2021 γεμάτοι θετική ενέργεια!

Δες παρακάτω όσα μπορείς να κάνεις για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

Φέρε το spa στο σπίτι σου
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολυτέλεια, από μια μέρα στο spa. Τώρα, όμως, που οι συνθήκες είναι ειδικές, μπορείς να φέρεις το spa στο σπίτι σου. Άναψε κεριά, βάλε απαλή μουσική, φτιάξε ένα χαλαρωτικό ρόφημα (ή μια ζεστή σοκολάτα, Χριστούγεννα είναι) και αφιέρωσε χρόνο σε εσένα. Από scrub σώματος, μέχρι αποτρίχωση, τώρα είναι η ώρα να κάνεις ένα πλήρες beaute ώστε να σε βρει περιποιημένη ο καινούργιος χρόνος!

Φρόντισε την επιδερμίδα σου
Το πρώτο βήμα κάθε ρουτίνας περιποίησης είναι ο καθαρισμός της επιδερμίδας. Καθάρισε επιμελώς το πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε καθαριστικό προσώπου, scrub και μάσκες, ώστε να απομακρύνεις ρύπους και νεκρά κύτταρα και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την ανανέωση που χρειάζεσαι. Η ενυδάτωση που θα ακολουθήσει θα φτάσει σε βάθος και το αποτέλεσμα θα είναι λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα! Βρες εδώ όσα θα χρειαστείς για τη φροντίδα του προσώπου σου.

Δημιούργησε ένα festive μακιγιάζ
Με τις μάσκες προστασίας όταν βγαίνουμε εκτός σπιτιού, αλλά και με την παρατεταμένη παραμονή στο σπίτι, το μακιγιάζ έχει ξεχαστεί από την καθημερινότητα. Όμως, είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις το μακιγιάζ της επιλογής σου -είτε κάτι πιο φανταχτερό, είτε κάτι πιο minimal- να φορέσεις το αγαπημένο σου κραγιόν και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά λαμπερή και ευδιάθετη!

...και ένα ακόμη πιο festive mani-pedi
Τα αγαπημένα μας nail-bar έχουν ανοίξει για τις γιορτές, όμως αν δε θέλεις ή δεν προλαβαίνεις να πας, μπορείς να περιποιηθείς ή να φρεσκάρεις το manicure σου εύκολα. Δες εδώ τα δικά μας απλά βήματα και βρες στην κατηγορία «Νύχια» όσα χρειάζεσαι για να ετοιμάσεις το New Year's Eve Manicure σου. Μάλιστα, αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις χρώμα έχουμε συγκεντρώσει εδώ τα πιο hot χρώματα της season που θα απογειώσουν το look σου.

Ολοκλήρωσε με τα μαλλιά σου
Δεν έχει καμία σημασία αν βρίσκεσαι σπίτι, η εμφάνιση σου δεν είναι πλήρης αν δεν έχεις έστω και ένα απλό χτένισμα! Mε τα σύγχρονα εργαλεία styling μπορείς πολύ εύκολα, γρήγορα, και χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου να ετοιμάσεις το χτένισμα της επιλογής σου χαλαρά και χωρίς άγχος.

Σου ευχόμαστε μια λαμπερή παραμονή Πρωτοχρονιάς &με το καλό να μπει το 2021!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout