Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Καινούργια χρονιά, καινούργια προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψεις

Καινούργια χρονιά, καινούργια προϊόντα που αξίζει να ανακαλύψεις

Τα beauty νέα δεν σταματούν ποτέ! Καινούργιες τάσεις, φρέσκα συστατικά, νέα προϊόντα ξεπηδούν συνεχώς και δίνουν στην καθημερινή περιποίηση ζωντάνια και ροή - κάτι που έχουμε ανάγκη αφού η παραμονή στο σπίτι θυμίζει τη μέρα της Μαρμότας.

Η καθημερινή φροντίδα άλλωστε δεν μπορεί να είναι σταθερή, αφού οι ανάγκες μας αλλάζουν μέρα με τη μέρα και χρόνο με το χρόνο. Η καθημερινότητα, η διατροφή, το άγχος, το εξωτερικό περιβάλλον, οι ορμονικές διαταραχές και άλλοι παράγοντες συχνά δημιουργούν καινούργιες ανάγκες που μάς οδηγούν σε νέες συνήθειες.

Στο Ζizel στην κατηγορία ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ μπορείς να ενημερώνεσαι διαρκώς για καινούργια προϊόντα που παραλάβαμε, νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν ή για προϊόντα που είχαν βγει out of stock και επανήλθαν! Τέλειο;

Δες παρακάτω μερικά καινούργια προϊόντα που έχουμε ξεχωρίσει και που αξίζει να ανακαλύψεις και μόνη σου:

 

Dirty Works Blackhead Busting Charcoal Nose Pore Strips

Τo ιδανικό καθαριστικό που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα από τη μύτη. Για βαθύ καθαρισμό με καταπαπραϋντικό έλαιο αμαμιλίδας, περιέχει άνθρακα που απορροφά τη λιπαρότητα και τους ρύπους που μπλοκάρουν τους πόρους. Καθαρίζει άμεσα από την πρώτη εφαρμογή. Βρέξτε τη μύτη, απλώστε την ταινία από τη γυαλιστερή πλευρά στο δέρμα και αφήστε την να στεγνώσει για 10-15 λεπτά. Για να αφαιρέσετε την ταινία, ανασηκώστε τις άκρες. Για μεγαλύτερη ευκολία στην αφαίρεση, μπορείτε να βάλετε λίγο νερό στην περιοχή για να ανασηκωθεί πιο εύκολα η ταινία. Bρες το εδώ.

 

Kérastase Blond Absolu Cicanuit

Ορός επανόρθωσης με κρεμώδη υφή εμπλουτισμένος με Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση των μαλλιών μετά το ξάνοιγμα. Η δράση του τη νύχτα προσφέρει πιο δυνατά, πιο ενυδατωμένα και πιο λαμπερά μαλλιά το επόμενο πρωί. Επανορθωτικός ορός νυκτός με Υαλουρονικό οξύ, ιδανικός για κάθε ξανθό. Εμπλουτισμένος με έναν πανίσχυρο συνδυασμό Υαλουρονικού οξέος και Εντελβάις, προσφέρει 55% επανόρθωση μετά το ξάνοιγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας για μαλλιά 74% πιο ενυδατωμένα και 89% πιο δυνατά. Η κρεμώδης υφή του προστατεύει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά από την τριβή στο μαξιλάρι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο για πιο όμορφα, δυνατά και λαμπερά μαλλιά το επόμενο πρωί. Εφαρμόστε το βράδυ λίγες σταγόνες στα μήκη και στις άκρες και ξυπνήστε με ένα πιο λαμπερό ξανθό με περισσότερη απαλότητα και ενδυνάμωση. Βρες το εδώ.

 

Nioxin Intensive Treatment Anti HairLoss Serum with Sandalore

Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα που αυξάνει αποδεδειγμένα την πυκνότητα των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση* που σχετίζεται με τις βλάβες από την οξείδωση του τριχωτού της κεφαλής. Φόρμουλα, κλινικά αποδεδειγμένη, για να πυκνώνει τα μαλλιά να αυξάνει τον όγκο των μαλλιών και να μειώνει την τριχόπτωση, συνδυάζει καφεΐνη, λαυρικό οξύ, νιασιναμίδη και σανδαλόρη. Η ουσία που περιλαμβάνει το Sandalore είναι εμπορικό σήμα της Givaudan Feature. (*σε 3 μήνες) Βρες το εδώ.

Yellow Rose Golden Line Mini Set

ini Set σύσφιγξης & αντιγήρανσης με 3 καθημερινά βήματα για αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Περιέχει Micellar Cleansing Water 100ml, Face Firming Serum 20ml & Face Frirming Cream 30ml. Βρες το εδώ.

Wigglesteps - Lemons Lady Sock

Υπέροχες γυναικείες κάλτσες με μοναδικά σχέδια και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Βρες τις εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout