Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτά τα καλλυντικά νοιάζονται για το δέρμα σου και το περιβάλλον

Αυτά τα καλλυντικά νοιάζονται για το δέρμα σου και το περιβάλλον

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ένα προϊόν δεν αρκεί να είναι αποτελεσματικό καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν ενδιαφέρον (ή ακόμα και αγωνία) για την προέλευση των προϊόντων τους, τον τρόπο που αυτά παρασκευάζονται και το αποτύπωμά τους στο περιβάλλον.

Η ομορφιά γνωρίζει τεράστια άνθηση τελευταία χρόνια και διαρκώς βγαίνουν καινούργια προϊόντα που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια της γήρανσης και του χρόνου.

Όμως, εκτός από την επιδερμίδα μας, θέλουμε να φροντίζουμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε και να τον διατηρήσουμε ασφαλή για τις επόμενες γενιές.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν μόνιμα ανακύκλωση, που προτιμούν vegan προϊόντα, ελέγχουν τα συστατικά που χρησιμοποιούν και μετράνε το χρόνο που βρίσκονται στο ντουζ, ώστε να μη σπαταλούν το πολύτιμο νερό, τα Naobay που έφτασαν πριν λίγες ημέρες στο Zizel θα γίνουν το επόμενο αγαπημένο σου brand!

Τα Naobay είναι προϊόντα φυσικής προέλευσης με συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΝΑΟΒΑΥ είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς και ως προς τα συστατικά τους, όσο και για τις συσκευασίες τους, αλλά και για συνολική διαδικασία παραγωγής που είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Κατάλληλα για vegan, αφού η εταιρεία δε χρησιμοποιεί ζωικά συστατικά και παράγωγά τους και είναι πιστοποιημένη ως Cruelty Free από τον οργανισμό PeTA.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα Naobay στο Zizel και μην ξεχνάς την κατηγορία μας ΝΑΤURAL που μπορείς να βρεις όλα τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Ποιο προϊόν Naobay έχουμε ξεχωρίσει!

Καθαριστικό νερό micellar NAOBAY DETOX.Καθαρίζει, αναζωογονεί και προετοιμάζει το δέρμα για να λάβει την περιποίηση που χρειάζεται. Ιδανικό για απαλό και συγχρόνως αποτελεσματικό καθαρισμό. Με 98,48% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ένα πολυλειτουργικό καθαριστικό, για την επιδερμίδα του προσώπου. Καθαρίζει, αναζωογονεί και προετοιμάζει το δέρμα για να λάβει τη περιποίηση που χρειάζεται.

Ιδανικό για επιδερμίδες, που χρειάζονται απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό. Κάνει και για ντεμακιγιάζ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout