Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Απόκτησε μαλλιά πιο δυνατά και πιο μακριά από ποτέ!

Απόκτησε μαλλιά πιο δυνατά και πιο μακριά από ποτέ!

Όλες θα θέλαμε να διαθέτουμε μακριά μαλλιά, που να μεγαλώνουν γρήγορα και τρίχα που να μη σπάει, αλλά να είναι δυνατή και λαμπερή! Όμως, τα μακριά μαλλιά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς θέλουν ειδική φροντίδα και έχουν πολλές απαιτήσεις!

Αν επιθυμείς δυνατά, μακριά μαλλιά, θα πρέπει να φροντίσεις για την υγεία τους, σε όλο τους το μήκος, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, να τα περιποιηθείς μέσα και έξω, να τους χαρίσεις όσα χρειάζονται και να τα δεις να αυξάνουν ρυθμό ανάπτυξης και να γίνονται πιο γερά από ποτέ. Συγκεντρώσαμε παρακάτω όσα πρέπει να ξέρεις:

Επηρεάζει το τριχωτό το μήκος των μαλλιών μου;

Υγιές τριχωτό σημαίνει δυνατά και μακριά μαλλιά! Τα μαλλιά προκειμένου να είναι δυνατά και να μεγαλώσουν, όσο πιο γρήγορα κι όσο πιο πολύ γίνεται, πρέπει να πλαισιώνονται από ένα υγιές περιβάλλον, επομένως αν αδιαφορείς για το τριχωτό σου θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Το τακτικό λούσιμο, με τα κατάλληλα προϊόντα, αφαιρεί ρύπους, ιδρώτα, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα από το κεφάλι και το διατηρεί καθαρό. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια μεγάλη στροφή, της βιομηχανίας ομορφιάς, σε προϊόντα και συστατικά που αφορούν το υγιές τριχωτό και ευτυχώς γιατί αυτό είναι ο στόχος μας! Προτίμησε προϊόντα με αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C, που θα κρατήσουν το κεφάλι σου καθαρό, χαρούμενο κι υγιές!

Η διατροφή μου επηρεάζει την ανάπτυξη των μαλλιών;

Ασφαλώς! Η καθημερινή διατροφή επηρεάζει τα πάντα στο σώμα μας, από τη διάθεση μέχρι την ποιότητα του ύπνου μας. Μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, καλές πηγές πρωτεΐνης, υδατάνθρακες ολικής άλεσης και άφθονο νερό θα βοηθήσουν σημαντικά τον κύκλο ζωής της τρίχας και θα ενισχύσουν την ανάπτυξή της.

Μπορούν τα συμπληρώματα διατροφής να βοηθήσουν τα μαλλιά μου να μακρύνουν;

Ναι. Μπορεί να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου, να ακολουθείς έναν υγιή τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, αλλά τα μαλλιά σου να χρειάζονται ενίσχυση. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά έχουν ανάγκη από συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία για να μεγαλώσουν, να διατηρηθούν υγιή και δυνατά και συχνά μόνο η διατροφή δεν αρκεί. Τα συμπληρώματα διατροφής είναι μια εγγυημένη λύση για να ενισχύσεις την ανάπτυξη των μαλλιών σου. Συμπληρώματα διατροφής, όπως η βιταμίνες D&B, ο σίδηρος, η βιοτίνη και τα αμινοξέα θα μειώσουν την τριχόπτωση, θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν την τρίχα να μεγαλώσει.

Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να με βοηθήσουν;

Η απάντηση σε κάθε ανάγκη είναι να επιλέγεις τους κατάλληλους συμμάχους, δηλαδή εκείνα τα προϊόντα που θα αποτρέψουν τα σπασίματα και θα βοηθήσουν τα μαλλιά να μακρύνουν. Μάσκες, σαμπουάν, conditioner ή ακόμα κι ειδικές θεραπείες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γρήγορα τα τέλεια, μακριά μαλλιά που επιθυμείς, χωρίς σπασίματα.

 

Schwarzkopf Professional
Mad About Lengths

Τολμήστε να μακρύνετε τα μαλλιά σας ακόμη περισσότερο. Με μια ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα των μακριών μαλλιών, η νέα σειρά Mad About Lengths υπόσχεται δυνατά μακριά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες με ισχυρές ενυδατικές φόρμουλες. Για όμορφα μακρύτερα, πιο εύκαμπτα και υγιέστερα μαλλιά που δεν χρειάζονται πολύ κόψιμο με κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο.Βρείτε τη σειρά εδώ.

 

L'Oréal Professionnel
Pro Longer

Η νέα σειρά Serie Expert PRO LONGER είναι εμπλουτισμένη με Αμινοξέα, καθώς και με FILLER-A100 –ένα πατενταρισμένο μόριο, αποκλειστικότητα της L'Oréal Professionnel. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά. Τώρα, μπορείτε να κρατήσετε τα μακριά σας μαλλιά που τόσο αγαπάτε. Βρείτε τη σειρά εδώ

 

Kérastase
Extentioniste

Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη να ενισχύει την ομορφιά των μαλλιών. Ενδυναμώνει ορατά τα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και με υγιή όψη , σταματούν να σπάνε, απαλλάσσονται από την ψαλίδα . Και, χάρη στη εντατική επανόρθωση της ψαλίδας, παραμένουν σε άριστη κατάσταση , ώστε να μπορέσετε να τα μακρύνετε! Βρείτε τη σειρά εδώ.

Redken
Extreme Length

81% Λιγότερο Σπάσιμο της Τρίχας. Νέο ολοκληρωμένο σύστημα ενδυνάμωσης για μακριά μαλλιά Extreme Length, με βιοτίνη, ενισχύει τη θωράκιση της τρίχας επιτυγχάνοντας τον απόλυτο στόχο για υγιή μακριά μαλλιά. Βρείτε τη σειρά εδώ.

 

Τέλος, μην παραλείπεις να πηγαίνεις τακτικά στο κομμωτήριο και να «παίρνεις» τις άκρες των μαλλιών σου, ώστε να παραμείνουν δυνατά και να μπορούν να μεγαλώσουν κι άλλο.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout