Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Less bitter, more glitter

Less bitter, more glitter

Τα περίτεχνα νύχια δίνουν μια νότα glamour σε κάθε εμφάνιση και αυτός είναι ο λόγος που η nail art γνωρίζει στιγμές δόξας, την τελευταία δεκαετία, σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται πολύ στη nail art είναι το glitter, που είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και σχέδια, και για αυτό θα μιλήσουμε παρακάτω, οπότε συνέχισε να διαβάζεις.

Οι γιορτές πλησιάζουν και ξέρουμε πως θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά λάμψης στο outift σου.


Είτε τα σχέδια προβλέπουν επίσημο ρεβεγιόν την πρωτοχρονιά, είτε μια χαλαρή και ξεκούραστη βραδιά, τίποτα δεν σε εμποδίζει να «φορέσεις» την μαγεία των ημερών στα νύχια σου!

Το glitter το συναντάμε μόνο του, οπότε αφού τοποθετήσεις την βάση το προσθέτεις από πάνω, αλλά και αναμεμειγμένο με αποχρώσεις μανό, κάτι που μας λύνει σαφώς τα χέρια αφού είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο στη χρήση.

(Photo Pinterest)

Οι επιλογές χρήσης που προσφέρει το glitter είναι πολλές, επομένως μπορείς να πασπαλισεις όλα τα νύχια σου και να αφήσεις τη βάση στο φυσικό χρώμα, μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσό ή bronze βερνίκι ή να επιλέξεις πιο σκούρα χρώματα και ματ υφές - ανάλογα με το τι σου ταιριάζει.

Ακόμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις βάφοντας μόνο ένα νύχι ή ως λεπτομέρεια δημιουργώντας κάποιο σχέδιο - τα εορταστικά prints έχουν την τιμητική τους άλλωστε το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα, αν θες και συγκεκριμένη πρόταση αγοράς, σου έχουμε τέλεια νέα, αφού οι καινούργιες χειμωνιάτικες σειρές Essie Winter Collection & OPI Hello Kitty έχουν φτάσει στο Zizel και μπορείς να τις αγοράσεις σήμερα κιόλας.

( Photo https://www.instagram.com/p/B4ij8G4DSTD/ )

Zizel Tip 1: To glitter δίνει μεγάλη λάμψη και ένταση στη συνολική σου εικόνα, επομένως θα σου προτείναμε αφού διαλέξεις ρούχα για την βραδιά των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, να προσαρμόσεις σε αυτά την απόχρωση, τόσο της βάσης, όσο και του glitter, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο και εσύ λαμπερή και κομψή ταυτόχρονα!

Ένα εκθαμβωτικό glitter χρειάζεται ένα σκουρόχρωμο outfit ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία. Από την άλλη ένα πιο σύνθετο/ έντονο σύνολο ταιριάζει αρμονικά με ένα διακριτικό glitter.

Zizel Tip 2:Αν δεν ξέρεις πως να εφαρμόσεις σωστά το glitter στα νύχια σου, δες το παρακάτω video που θα σε βοηθήσει:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=VcHzidmqPJE

Zizel Tip 3: Δεν ξέρεις πως να αφαιρέσεις σωστά το glitter; Κόψε σε τετράγωνα κομμάτια αλουμινόχαρτο, τοποθετησε εντός του ένα κομμάτι βαμβάκι βουτηγμένο σε ασετόν και τύλιξέ το στα νύχια σου.

Άφησε το 5-10 λεπτά - ρίχνε μια ματιά ανά διαστήματα- ή όσο χρειαστεί μέχρι να φύγει εντελώς το glitter.

Αν φοβάσαι να πειραματιστείς με το glitter αρκεί να παρατηρήσεις τις αγαπημένες σου celebrities και τα αγαπημένα σου brand νυχιών στο Instagram και να αντιγράψεις όλες εκείνες τις ιδέες που σου ταιριάζουν. Και αφού πάρεις ιδέες μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow στο Instagram! ❤️

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout