Needless to say | It's Summer Time ;-)

Label.m: Φροντισμένα & τέλεια μαλλιά όλη την άνοιξη!

label.m: Φροντισμένα & τέλεια μαλλιά όλη την άνοιξη!

Τα δυνατά, όμορφα, υγιή μαλλιά μας φτιάχνουν τη ψυχολογία και μας ανεβάζουν τη διάθεση!

Μπορεί αυτή την περίοδο να μην κυκλοφορούμε πολύ εκτός σπιτιού και τα αγαπημένα μας κομμωτήρια να παραμένουν κλειστά, όμως μπορούμε να έχουμε άψογα μαλλιά κάθε μέρα και μάλιστα με προϊόντα που φέρνουν το κομμωτήριο στο σπίτι μας!

Τα μαλλιά, ακριβώς όπως και η επιδερμίδα, ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμοκρασία, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, τις βαφές και τη συχνή χρήση εργαλείων styling. Για αυτό και θέλουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της τρίχας, αλλά και που προσφέρουν δύναμη, προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά!

Tα μαλλιά αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό στην εμφάνισή μας και θέλουμε να είναι άψογα! Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να τα φροντίζουμε τακτικά, με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling.

Αν θες στα meeting στο Zoom ή στα stories στο Instagram, τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά και εντυπωσιακά ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα label.m.

 

Η label.m γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2005 για να αναγνωριστεί σύντομα στο χώρο της κομμωτικής και να αγαπηθεί για την ποιότητα και τα απίστευτα αποτελέσματα της.

Σήμερα έχει καθιερωθεί στην οικογένεια της μόδας ως το επιλεγμένο προϊόν των σχεδιαστών δημιουργώντας στιλ σε περισσότερες από 40 επιδείξεις κάθε σεζόν. Σε περισσότερα από 7000 κομμωτήρια σε 60 χώρες, εμπνέει &οδηγεί τη μόδα σε νέες, συναρπαστικές κατευθύνσεις.

Βρες όλα τα προϊόντα label.m στο Zizel, για να έχεις τέλεια και στιλάτα μαλλιά, κάθε ημέρα, σαν να επέστρεψες μόλις από το κομμωτήριο! Η label.m ανάμεσα σε πολλά υπέροχα προϊόντα, έχει σαμπουάν, conditioner, αφρούς καθώς και προϊόντα για άντρες που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout