Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Αυτός ο ορός θα επαναφέρει την ισορροπία στα μαλλιά σου!

Αυτός ο ορός θα επαναφέρει την ισορροπία στα μαλλιά σου!

Τα μαλλιά μας τραβάνε τα πάνδεινα! Συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για χρώμα, τακτικά λουσίματα και styling τα ταλαιπωρούν πολύ. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις αλλαγές στη θερμοκρασία ή την υγρασία μπορείς να φανταστείς πως αν τα μαλλιά είχαν στόμα θα φώναζαν!

Η περιποίηση των μαλλιών, ειδικά αυτή την εποχή είναι απαραίτητη αφού μετά το καλοκαίρι τα μαλλιά είναι εξασθενημένα και θαμπά, ενώ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εποχική τριχόπτωση χρειάζονται λύσεις με το μέγιστο αποτέλεσμα.

Σου έχουμε υπέροχα νέα! Πώς θα σου φαινόταν ένα εξειδικευμένο serum μαλλιών που προωθεί την υγεία της ρίζας, φέρνει ισορροπία στο τριχωτό και ηρεμεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά;

Ο πρώτος καθολικός ορός προστασίας για το μη ισορροπημένο τριχωτό βασισμένος στην επιστήμη του μικροβιώματος είναι γεγονός και υπόσχεται υγιές τριχωτό και όμορφα μαλλιά!

Απελευθέρωσε τις δυνατότητες των μαλλιών σου με το Kérastase Spécifique Potentialiste – ένα νέο καθολικό ορό μαλλιών που ενισχύει και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.

Πώς λειτουργεί

Ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής είναι το θεμέλιο για όμορφα, δυνατά μαλλιά. Όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, το τριχωτό της κεφαλής έχει το δικό του οικοσύστημα από διαφορετικά μικρόβια, βακτήρια και μύκητες. Αυτό το οικοσύστημα ονομάζεται μικροβίωμα. Όταν το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής διαταραχθεί, οδηγεί σε ξεφλούδισμα, πιτυρίδα και ανθυγιεινά μαλλιά.

Ο ορός Spécifique Potentialiste εμποτίζεται με 10% προβιοτικά bifidus και 1% βιταμίνη C για να ενισχύσει το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής σας και να αποκαταστήσει τη φυσική του άμυνα.

Τα μαλλιά φαίνονται πιο υγιή, ανακτούν όγκο και αναπήδηση. Το τριχωτό της κεφαλής είναι καταπραϋμένο, αναζωογονημένο και προστατευμένο από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τι προσφέρει:

  • Καταπολεμά την ανισορροπία του τριχωτού.
  • Προφυλάσσει τον προστατευτικό φραγμό του τριχωτού από τους επιθετικούς παράγοντες
  • Καταπραϋνει και ανακουφίζει το τριχωτό
  • Αφήνει το τριχωτό πιο υγιές, πιο δυνατό και με αίσθηση φρεσκάδας
  • Ανασηκώνει τις τρίχες
  • Αναζωογονεί το τριχωτό.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Χρησιμοποιήστε τον ορό μια φορά την ημέρα, πρωί ή βράδυ, κατά τη διάρκεια 3 εβδομάδων
  • Εφαρμόστε 3 δόσεις (1 δόση ισούται με 1 πιπέτα μέχρι το σημάδι) σε στεγνό ή στεγνό με πετσέτα τριχωτό της κεφαλής
  • Μην ξεπλύνετε

Πρόσθεσε στη ρουτίνα φροντίδας των μαλλιών σου το Spécifique Potentialiste και δες τα μαλλιά σου να αποκτούν ισορροπία, υγεία κι αναζωογόνηση άμεσα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout