Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Aloe+Colors x Κaravan: Η καλοκαιρινή beauty εμμονή μας

Aloe+Colors x Κaravan: Η καλοκαιρινή beauty εμμονή μας

Aloe+Colors x Κaravan = splash! Η συνεργασία του καλοκαιριού που έγινε αμέσως η beauty εμμονή μας. Η Aloe+ δημιουργεί μία super καλοκαιρινή, ενυδατική σειρά που θα μας φροντίσει στις διακοπές και η Karavan σχεδιάζει τις πιο εξωτικές συσκευασίες αλλά και μια summer bag που θα γίνει η αγαπημένη σου!

Βρισκόμαστε επίσημα στην αρχή του καλοκαιριού, το πρώτο τριήμερο για φέτος μόλις πέρασε κι εκτός από διακοπές και ξεκούραση, έχουμε ανάγκη από προϊόντα με εξωτικό άρωμα, που χαρίζουν ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας!

Η Aloe+Colors, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία, συνεργάζεται με την Karavan και δημιουργούν μια εξαιρετική σειρά, με άρωμα καρύδας και νότες monoi, σε φανταστικές, καλοκαιρινές συσκευασίες που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου!

Η σειρά Aloe+Colors x Κaravan περιλαμβάνει τρία νέα προϊόντα. Face water με μεταλλικά ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, που δροσίζει και ενυδατώνει, χωρίς να αλλοιώνει το μακιγιάζ. After sun κρέμα σώματος με μοναδική σύνθεση που ενυδατώνει και απαλύνει σε βάθος τους δερματικούς ερεθισμούς από την έκθεση στον ήλιο. Hair and body mist, άρωμα χωρίς αλκοόλ, για μαλλιά και σώμα, ώστε να μοσχοβολάς κάθε μέρα και όλη μέρα!

Όλα τα προϊόντα Aloe+Colors, καθώς και τα προϊόντα της σειράς Aloe+Colors x Κaravan τα βρίσκεις, μεμονωμένα ή σε ένα μοναδικό πακέτο, με την summer bag, εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout