Needless to say | It's Summer Time ;-)

Aρώματα Hei Poa: Το καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι

Aρώματα Hei Poa: Το καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι

Ο καιρός είναι λίγο άστατος ακόμα, αλλά μη ξεγελιέσαι το καλοκαίρι είναι εδώ! Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες βουτιές, την πρώτη ηλιοθεραπεία - πάντα με αντηλιακό - και πλέον μπορούμε να πιούμε τα πρώτα καλοκαιρινά κοκτέιλ στα αγαπημένα μας στέκια.

Το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι πάντοτε ιδιαίτερο. Tα ζεστά βράδια, το άρωμα από γιασεμί και νυχτολούλουδo, τα γραφικά στενά της Πλάκας, τα θερινά σινεμά, τα παγωτά που σε δροσίζουν όταν καίει το τσιμέντο, και όλα εκείνα που συνθέτουν την Αθηναϊκή ραστώνη και χαρίζουν μια νότα από νησί στην πόλη.

Αυτή την αίσθηση, που θυμίζει νησί, θέλουμε να ενισχύσουμε και να την έχουμε μαζί μας καθημερινά και η λύση δεν είναι άλλη, από μεθυστικά αρώματα που κουβαλάνε μέσα τους καλοκαιρινές αναμνήσεις, μυρωδιές εξωτικές, που μας μαγεύουν και μας φτιάχνουν την διάθεση αμέσως!

Σου έχουμε ήδη γράψει για την αδυναμία μας στα Hei Poa και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα υπέροχα αρώματα της εταιρείας που είναι εμπνευσμένα από τα αγαπημένα έλαια με Monoi.

Τα αρώματα συνήθως χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, τα floral, τα γήινα, τα δροσερά και τα πιο πικάντικα. Τα αρώματα της Hei Poa, όπως σωστά μαντεύεις, είναι floral και δροσερά, ιδανικά δηλαδή για τους θερινούς μήνες. Πλούσια σε νότες από φρούτα και λουλούδια, με ανάλαφρες συνθέσεις που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν. Όποιο άρωμα της σειράς και να διαλέξεις, ένα είναι το σίγουρο. Το καλοκαίρι σου θα πάρει εξωτικό, παραμυθένιο αέρα και εσύ θα αισθάνεσαι σαν να έχεις επιστρέψει από την Ταϊτή:

Hei Poa - Aquatic Sensuality Eau de Toilette Το Aquatic Sensuality Eau de Toilette ξυπνά με τογλυκό και φωτεινό αρμονικό μείγμα από μανταρίνι, μάνγκο και γιασεμί. Ο φλοράλ αισθησιασμός του φραντζιπάνι και του άνθους πορτοκαλιάς σας παρασύρει προς την καρδιά της λιμνοθάλασσας. Μια δροσερή υδάτινη αύρα στέκεται πάνω στις ηλιόλουστες, αναδυόμενες νότες από musk και φρούτα.

Hei Poa - Orchidée Tropicale Eau de Toilette Ένα λεπτό και μυστηριώδες λουλούδι, με λιτές και τροπικές νότες χάρη στην λεπτή και πικάντικη συμφωνία του δίδυμου γλυκού αμυγδάλου και του ροζ μούρου.Στην καρδιά ενός αρωματικού κήπου, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κυκλάμινο και άνθη πορτοκαλιού συνδυάζονται σαν ένα ελιξίριο λουλουδιών. Αυτό το ταξίδι στην τροπική ατμόσφαιρα τελειώνει με εξωτικές νότες βανίλιας, πατσουλί και γάλα καρύδας

Hei Poa - Sensualite Idyllique Eau de Toilette Το Sensualité Idyllique eau de toilette είναι ίσως το πιο θηλυκό από όλη τη σειρά αρωμάτων της Hei Poa.Συμβολίζει τον συνδυασμό της ειδυλλιακής ζεστασιάς με τις εκρηκτικές τροπικές νότες του αρώματος. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ λεμονιού και άνθους tiaré. To άνθος frangipani, η φρέζια και οι ξυλώδεις νότες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια απαλή αλλά παράλληλα έντονα αισθησιακή φλοράλ καρδιά. Το ειδυλλιακό άρωμα συνεχίζεται με ένα λαμπερό και oriental πέπλο από βανίλια και musk. Φρουτώδες και φλοράλ, σας ταξιδεύει κάθε εποχή του χρόνου.

Hei Poa - Elixir D'Amour Eau de Toilette Το Elixir d'amour Eau de Toilette ξεκινά με φλοράλ τροπικές νότες από το άνθος tiare και ylang ylang τις οποίες ακολουθούν οι νότες καρδιάς που αποτελούνται από 3 διαφορετικά άνθη: γιασεμί, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς.
Τέλος, στις νότες βάσης, ο συνδυασμός από tonka bean, βανίλια, μέλι και καρύδα δημιουργούν μια σαγηνευτική και παράλληλα γλυκιά ατμόσφαιρα.

Hei Poa - Exotic Sensualite Eau de Toilette Άρωμα Eau de Toilette που σας παρασύρει μαζί του με τις φρέσκες νότες από Καρπούζι, Κίτρο και Πιτάια, γνωστό και ως φρούτο του δράκου.

Hei Poa - Sensualite Mythique Eau de Toilette Διακριτικό και αισθησιακό άρωμα eau de toilette που σας ταξιδεύει στην εξωτική Ταϊτή. Σας υποδέχεται με νότες ώριμων εσπεριδοειδών. Στη συνέχεια οι μεσαίες νότες αποκαλύπτουν έναν συνδυασμό tiaré με βανίλια, έχοντας αναμειχθεί με Ίριδα, Γιασεμί και Άνθη Πορτοκαλίας, ενώ στο τέλος αφήνει ένα βαθύ, αισθησιακό άρωμα, χάρη στις ξυλώδεις νότες του πατσουλί και σανταλόξυλου.

Η Hei Poa ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1988 με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες της Ταϊτής την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους φεύγοντας τα αρώματα του νησιού.

Η σειρά περιλαμβάνει εξωτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά στα οποία έχουν προστεθεί βιταμίνες, εκχυλίσματα από φρούτα, άνθη και μαργαριτάρια για να δημιουργηθεί μια πλήρης σειρά από μοναδικά προϊόντα ομορφιάς.

Οι φόρμουλες των προϊόντων έχουν εξελιχθεί με την συνεργασία Γάλλων και Ελβετών επιστημόνων και παρασκευάζονται σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Ανακαλύψε την Ταϊτή με τα εξωτικά αρώματα των προϊόντων Hei Poa στο Zizel!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout