Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Ηei Poa: Τα πιο καλοκαιρινά λάδια και πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

Ηei Poa: Τα πιο καλοκαιρινά λάδια και πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

To καλοκαίρι δεν έρχεται, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και καλοκαίρι χωρίς λάδια Hei Poa δεν γίνεται! Τα μεθυστικά, εξωτικά λάδια που έχουν γίνει το πιο αγαπημένο μας καλοκαιρινό item - και όχι άδικα όπως θα καταλάβεις παρακάτω.

Τους θερινούς μήνες, τόσο το δέρμα, όσο και τα μαλλιά, έχουν μεγάλη ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το λάδι Monoi! Ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά, το Monoi θεωρείται ιερό έλαιο στη Γαλλική Πολυνησία. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά.

Λάδι Monoï, μία παράδοση αιώνων

Το λάδι Monoï αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής. Με μεγάλη παράδοση, το Monoï είναι πολύ παραπάνω από ένα καλλυντικό συστατικό.

Αρχικά το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες. Πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολυνήσιων με χρήσεις όπως βρεφικό μασάζ, περιποίηση προσώπου ή ακόμα και ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.

Υπάρχουν τόσες διαφορετικές συνταγές με λάδι Monoi όσα και τα νησιά της Πολυνησίας. Η γνώση περνάει από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ όλων αυτών των συνταγών: ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare, το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το λάδι Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα, την τοπική πολυνησιακή παραγωγή και τη γνησιότητά του.

Τα λάδια Hei Poa, μέσα στα υπέροχα μπουκαλάκια τους, «φυλακίζουν» το λάδι Monoi, με περιεκτικότητα έως και 96%, ενυδατώνουν και θρέφουν, δέρμα και μαλλιά, ενώ δεν περιέχουν parabens, συντηρητικά και αλλεργιογόνα.

Οι φλοράλ νότες λουλουδιών, η απαλή βανίλια, η καλοκαιρινή καρύδα και τα έντονα εσπεριδοειδή που μπορείς να συναντήσεις στα λάδια Hei Poa, θα σε συναρπάσουν!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα λάδια Hei Poa:

  • - Mόλις βγεις από το ντουζ άπλωσε το λάδι Hei Poa της επιλογής σου, στο δέρμα, όσο είναι ακόμα νωπό, άφησε το λίγα λεπτά να στεγνώσει και αφαίρεσε με ταμποναριστές κινήσεις, με μια πετσέτα, όσο περισσεύει. Το δέρμα σου θα ενυδατωθεί σε βάθος και θα μοσχοβολάς για ώρες.
  • - Αν έχεις ξηρούς αγκώνες ή φτέρνες, άπλωσε λίγο παραπάνω και κάνε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί και να χαρίσει ενυδάτωση στην συγκεκριμένη περιοχή.
  • - Κάνε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, άφησε το για 15-20 λεπτά και κατόπιν λούσε τα μαλλιά σου. Εναλλακτικά, εφάρμοσε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο - δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.
  • - Αν είχες μια μεγάλη ημέρα και θες να νιώσεις extra special, γέμισε τη μπανιέρα με νερό και ρίξε λίγες σταγόνες έλαιο Hei Poa της επιλογής σου. Θα χαλαρώσεις αμέσως.
  • - Aν ανήκεις σε εκείνες που θέλουν να μαυρίσουν, τα Hei Poa διαθέτουν λάδια με SPF, ούτως ώστε να πάρεις χρώμα και να παραμείνεις προστατευμένη από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Με το μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα που προσφέρουν τα προϊόντα Hei Poa, θα ταξιδέψεις νοερά στις παραλίες της Ταϊτής. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα εδώ και κράτησε το καλοκαίρι στα χέρια σου.

Kεντρική Φωτογραφία Pexels, Εσωτερική Hei Poa

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout