Needless to say | It's Summer Time ;-)

5 καινοτόμα προϊόντα μαλλιών εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας

5 καινοτόμα προϊόντα μαλλιών εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας

Μέχρι σχετικά πρόσφατα η περιποίηση των μαλλιών περιοριζόταν στα σαμπουάν και conditioner, ενώ για τις πιο «ψαγμένες» ίσως περιελάμβανε και κάποιο λάδι. Όμως, όσο η ολιστική φροντίδα, το λεγόμενο wellness, κερδίζει διαρκώς έδαφος και επηρεάζει τις καθημερινές επιλογές μας, από οργανικά και βιολογικά τρόφιμα, μέχρι εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, δεν αποτελεί έκπληξη πως και η περιποίηση των μαλλιών έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Τα εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών δεν αποτελούν νέο concept απλώς τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλο trend. Αυτή η νέα τάση, έφερε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ακόμα πιο ιδιαίτερα προϊόντα, όπως η αντηλιακή προστασία μαλλιών, που είναι σαφώς επηρεασμένα από την περιποίηση του προσώπου.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και ανακάλυψε πέντε κατηγορίες καινοτόμων προϊόντων για τα μαλλιά που είναι εμπνευσμένα από την περιποίηση της επιδερμίδας.

Εξειδικευμένα Σαμπουάν

Τα εξειδικευμένα σαμπουάν λειτουργούν ακριβώς όπως και τα καθαριστικά προσώπου. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος ή την ανάγκη που έχεις, τα συγκεκριμένα σαμπουάν βοηθάνε προκειμένου να αντιμετωπίσεις ξηροδερμία, πιτυρίδα, σπασίματα και άλλα, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζουν το τριχωτό της κεφαλής για το conditioner, την μάσκα ή όποιο άλλο προϊόν θα ακολουθήσει. Bρες τα εδώ

Απολέπιση Μαλλιών

Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική για να διατηρηθεί το δέρμα λαμπερό και χωρίς σπασίματα κάτι που ισχύει και το για κεφάλι και δεν πρέπει να το αγνοείς. Η απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής αποτρέπει ή εξαφανίζει την πιτυρίδα, την ξηροδερμία και την φαγούρα, ενώ διατηρεί τα έλαια της περιοχής σε ισορροπία. Βρες τα εδώ.

Σέρουμ & έλαια Μαλλιών

Τα σύγχρονα έλαια για τα μαλλιά είναι προϊόντα με πολλαπλή χρησιμότητα: λειτουργούν ως leave-in conditioner &κρέμα styling, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν λάμψη και καταπολεμούν το φριζάρισμα! Τα serum μαλλιών, όπως και εκείνα των προσώπων, είναι προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σε υψηλήσυγκέντρωση, που βοηθούν το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής στην αναδόμηση και την θρέψη. Η έλλειψη τους αφήνει το δέρμα ξηρό και ευαίσθητο, ενώ με την τακτική χρήση αποφεύγεις από φαγούρα και σπασίματα, ενώ η τρίχα δυναμώνει και τα μαλλιά αποκτούν εκθαμβωτική λάμψη. Βρες τα εδώ.

Αντηλιακά Μαλλιών

Τα αντηλιακά έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσθέτουν μια επιπλέον ασπίδα προστασίας από τις ακτίνες UV στα μαλλιά. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι καθοριστικής σημασίας καθώς η ζέστη και ήλιος ταλαιπωρούν την τρίχα και προκαλούν θαμπάδα στα βαμμένα μαλλιά. Αν βάφεις συχνά τα μαλλιά σου δεν πρέπει να παραλείπεις την χρήση τους. Βρες τα εδώ.

Μάσκες Μαλλιών

Oι μάσκες μαλλιών ίσως είναι το πιο επηρεασμένο προϊόν από την περιποίηση προσώπου! Στην αρχή υπήρχαν απλές μάσκες θρέψης και ενυδάτωσης, τώρα όμως μπορείς να βρεις θεραπείες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν τα μαλλιά σου, όπως για παράδειγμα το φριζάρισμα ή διατήρηση του χρώματος. Βρες τις εδώ.

{Kεντρική Φωτογραφία Garon Piceli from Pexels}

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout