Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Hairstyling 2022: Οι κορυφαίες τάσεις μαλλιών της χρονιάς

Hairstyling 2022: Οι κορυφαίες τάσεις μαλλιών της χρονιάς

Καλό μήνα! Ο Άγιος Φεβρουάριος έφτασε, με βροχές και κρύο, όμως εμάς το μυαλό μας περιμένει πώς και πώς την άνοιξη και τις μεθυστικές ημέρες της. Τις ημέρες εκείνες δηλαδή, που δε θα φριζάρουν τα μαλλιά μας από την υγρασία και που δε θα είμαστε καλυμμένες από πάνω μέχρι κάτω με κασκόλ και σκουφάκια επειδή κρυώνουμε.

Όσο λοιπόν περιμένουμε τον καιρό να φτιάξει, παρακολουθούμε τις πασαρέλες μόδας μεγάλων οίκων μόδας και παρατηρούμε, όχι μόνο τα ρούχα, αλλά το hairstyling που έχουν τα μοντέλα, καθώς από εκεί διαμορφώνονται όλες οι τάσεις που θα παρακολουθήσουμε την προσεχή άνοιξη (κι όχι μόνο).

Σε προηγούμενα θέματα σου γράψαμε τα trends για τα νύχια και το skincare, τώρα ήρθε η ώρα να σου δώσουμε τα φώτα μας για τις τάσεις στο hairstyling.

1. Ολόισια μαλλιά
Το «σιδερωμένο» μαλλί είναι και πάλι εδώ! Στις πασαρέλες των Sergio Hudson και Versace όλα τα μοντέλα είχαν ολόισια μαλλιά, που μας θύμισαν κάτι από αρχές 2000, αλλά παραμένουν μια σέξι και υπέροχη επιλογή.

2. Clips κάθε είδους
Τα clips μαλλιών είναι ένα εύχρηστο αξεσουάρ, που εκτός από πρακτικότητα μπορεί να μεταμορφώσει το styling των μαλλιών πολύ εύκολα και να του δώσει ζωηράδα, χρώμα και χαρακτήρα. Ο Tom Ford «ξεσάλωσε» με τα clips στο catwalk που παρουσίασε, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε.

3. Αξεσουάρ μαλλιών
Αφού αναφερθήκαμε στα clips, να σου πούμε πως φέτος τα αξεσουάρ μαλλιών θα χρησιμοποιηθούν πάρα πολύ. Scrunchies, στέκες, κορδέλες, φιόγκοι, φουλάρια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς επιστρέφουν και μάλιστα δυναμικά! Με pop, πολύχρωμο αέρα και μια νότα ρομαντισμού είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο στιλ σου και μπορείς να προμηθευτείς ό,τι χρειάζεσαι εδώ.

4. Hair Conturing
Όπως ακριβώς και με το conturing στο πρόσωπο, το hair conturing τονίζει συγκεκριμένες περιοχές των μαλλιών, με συνδυασμό έντονων και σκουρόχρωμων τόνων για να δημιουργηθεί αντίθεση και τελικά να φωτιστεί το πρόσωπο. Το Hair Conturing το βλέπουμε χρόνια, όμως όλα δείχνουν πως κερδίζει κι άλλο έδαφος.

5. Boy Bob
Τα κοντά καρέ δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα, αλλά κάθε τόσο επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους. Το Boy Bob, είναι ναι μεν ένα κοντό καρέ, αλλά έχει περισσότερο όγκο, ανέμελο χαρακτήρα και παράλληλα μοναδική κομψότητα! Θα το δοκίμαζες;

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout