Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Από την καθημερινή επικοινωνία μας μαζί σας, αντιλαμβανόμαστε πως δυσκολεύεστε να επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν για τα μαλλιά σας. Απορίες διατυπώνετε επίσης και για την συχνότητα αλλά και τον τρόπο εφαρμογής. Πάμε λοιπόν να τα δούμε συνοπτικά τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που κυκλοφορούν αλλά και τα βασικά χαρακτηριστικά τους:

 

Σαμπουάν

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο zizel.gr «φιλοξενούμε» περισσότερα από 250 (!) διαφορετικά σαμπουάν! Επιλέξτε με αποκλειστικό γνώμονα τον τύπο των μαλλιών σας. Εάν στο σπίτι χρησιμοποιείτε πολλοί άνθρωποι το ίδιο σαμπουάν επιλέξτε από την κατηγορία Όλοι οι Τύποι. Εάν το σαμπουάν είναι για δική σας χρήση, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας: Κανονικά, Λιπαρά ή Ξηρά, Βαμμένα (προστατεύει το χρώμα και δίνει λάμψη), Ταλαιπωρημένα (Ενυδάτωση & Αναδόμηση), Ώριμα (Καταπολεμούν τα σημάδια γήρανσης 50+), Μπούκλες (Τονίζουν και δίνουν απαλότητα στις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά), για Όγκο (προσφέρουν όγκο και πυκνότητα στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά), Anti Frizz (λείανση για λείανσης για φριζαρισμένα και ατίθασα μαλλιά) με πρόβλημα Πιτυρίδας ή Συμπτώματα Τριχόπτωσης. Να θυμάστε: Τα ξηρά σαμπουάν είναι spray που εφαρμόζονται στις ρίζες ανάμεσα στα λουσίματα και προσφέρουν όγκο και ανανέωση του χτενίσματος.

Conditioner (ή μαλακτική)

Χρησιμοποιείται σε κάθε λούσιμο στα μήκη και στις άκρες (όχι στις ρίζες) για να λειάνει και να ξεμπλέξει τα μαλλιά πριν το χτένισμα (δεν σπάει η τρίχα). Θα πρέπει να το αφήνετε να «ενεργήσει» για 3 έως 4 λεπτά και μετά να ξεβγάλετε πολύ καλά. Οι νέες – εξελιγμένες φόρμουλες που θα βρείτε στο zizel.gr προέρχονται από 16 διαφορετικές επαγγελματικές μάρκες και υπόσχονται extra θρέψη αλλά έλεγχο στο φριζάρισμα. Επιλέξτε πάντοτε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας: Κανονικά, Ξηρά, Βαμμένα, Ταλαιπωρημένα, για Όγκο, Μπούκλες & anti frizz.

Μάσκες

Πολλοί ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο και τη μάσκα, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις (πχ. πολύ λιπαρά μαλλιά). Εμείς στο zizel.gr σας συμβουλεύουμε να την χρησιμοποιείτε 1 -2 φορές την εβδομάδα σε κανονικά έως χονδρά μαλλιά. Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες (όχι στις ρίζες), αφήστε για 5 έως 10 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Επιλέξτε πάντοτε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας: Όλοι οι Τύποι, Ξηρά, Βαμμένα, Ταλαιπωρημένα, Ώριμα, για Όγκο, Μπούκλες & anti frizz. Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή τους είναι σε ταλαιπωρημένα μαλλιά από βαφές ή το εντατικό styling.

Θεραπείες

Μπορείτε να θεωρήσετε πως τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι συνήθως πιο εντατικές και εξειδικευμένες μάσκες, ιδιαίτερα εάν εστιάζουν τη δράση τους στην ενυδάτωση και την αναδόμηση των μαλλιών. Εφαρμόστε σύμφωνα με τις οδηγίες της μάρκας – συνήθως 1-2 φορές την εβδομάδα για 5 - 15 λεπτά ανάλογα και με τις ανάγκες των μαλλιών σας. Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελούν οι θεραπείες για την τριχόπτωση που επιστρατεύουν ειδικές εντατικές φόρμουλες που δρουν πολυδιάστατα.

Έλαια μαλλιών

Τα έλαια είναι σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται τόσο σε στεγνά όσο και σε νωπά μαλλιά ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, για ευκολοχτένιστα απαλά μαλλιά εφαρμόζετε μερικές σταγόνες στα μήκη και στις άκρες όσο είναι ακόμη νωπά ενώ εάν θέλετε ζωντάνια και λάμψη απλώστε μερικές σταγόνες σε στεγνά μαλλιά. Χαρίζουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση - ένα από τα βασικά συστατικά των περισσότερων ελαίων είναι το θρυλικό λάδι Argan που είναι πολύ γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, που ενδυναμώνει την τρίχα.

Leave in

Εδώ ανήκουν όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που εφαρμόζονται πριν το styling και δεν ξεβγάζονται (όπως λέει και το όνομά τους). Τα πιο συνηθισμένα προϊόντα της κατηγορίας είναι εκείνα για προστασία από τη θερμότητα (από το πιστολάκι, την πρέσα κλπ), για καταπολέμηση της ψαλίδας, λείανση, καταπολέμηση του κνησμού αλλά και κατά του φριζαρίσματος.

Εάν παρόλα τα παραπάνω δεν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας, μην διστάζετε να μας καλείτε στο 2109608110, να μας αφήσετε ένα σχόλιο πιο κάτω ή απλά να απευθύνεστε στον Online Operator, την αγαπητή σας Αλεξάνδρα.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout