Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Έλαια Μαλλιών

Έλαια Μαλλιών

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως, πολλές από εμάς, όταν ακούμε για «έλαια μαλλιών», μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα από βαριά, λαδωμένα & αχτένιστα μαλλιά ... Αλλά, τι ισχύει τελικά με όλα αυτά τα προϊόντα για τα οποία ακούμε καθημερινά; Πως κάποιες αποφάσισαν να βάζουν στα μαλλιά τους λάδι και μάλιστα τακτικά; Γιατί εταιρείες όπως η L'Oreal, η Schwarzkopf και άλλες, έχουν τα έλαια μαλλιών σε περίοπτη θέση μεταξύ των προϊόντων τους;

Η απάντηση είναι απλή και δεν επιδέχεται αντιρρήσεις. Οι επαγγελματίες κομμωτές, σε όλο τον κόσμο, δηλώνουν κατηγορηματικά πως ήρθε ο καιρός να ξεφορτωθούμε τις λανθασμένες αντιλήψεις μας για τη σχέση μαλλιών και ελαίων. Και αυτό γιατί, πολύ απλά, υπάρχει μια εντελώς νέα γενιά ελαφρύτερων & πολύπλευρων ελαίων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Τα σύγχρονα έλαια για τα μαλλιά είναι προϊόντα πραγματικό θαύμα με πολλαπλή χρησιμότητα: λειτουργούν ως leave-in conditioner & κρέμα styling ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν λάμψη και καταπολεμούν το φριζάρισμα!. Για πολλούς κομμωτές, είναι περισσότερο προϊόντα styling παρά περιποίησης.

Διαγωνισμός: Πείτε μας την εμπειρία σας

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο έλαιο μαλλιών; Παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις κριτικές που έχουν γίνει για αυτά τα προιόντα. Καταθέστε και τη δική σας άποψη έως 31/10/2017 πατώντας εδώ. Όλες θα κερδίσετε Δωρεάν Αποστολή για την επόμενη παραγγελια σας ενώ μία τυχερή θα λάβει το έλαιο της επιλογής της εντελώς δωρεάν!

Από Nicoleta στις 8/9/2017
Γενικά η σειρά Mythic Oil έχει κάνει πολύ καλό στα μαλλιά μου, αλλά και το λάδι είναι απίστευτο. Ως τώρα χρησιμοποιούσα σιλικόνη-μετάξι χωρίς όμως μεγάλη διαφορά. Το λάδι αυτό ενυδατώνει τα μαλλιά αμέσως χωρίς να τα λαδώνει, είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Από Markella στις 11/4/2017
Ειναι φανταστικό προϊόν ειμαι φανατικη!!!!

Από Router στις 29/6/2016
Έχει υπέροχη μυρωδιά, πραγματικά μου φτιάχνει τη διάθεση. Απλώνεται εύκολα στα μαλλιά χωρίς να τα λαδώνει-βαραίνει (φυσικά δεν το εφαρμόζω στις ρίζες).

Από Θαλεια στις 28/7/2017
Τέλειο!! Μυρίζει υπέροχα, τα μαλλιά είναι απαλά και η κρέμα σώματος φανταστική!!!όλοι ρωτάνε τι άρωμα έχω βάλει και βάζω μόνο την κρέμα σωματος

Από Ma στις 23/11/2016
Αν σπάνε τα μαλλιά απο βαψίματα Ντεκάπαζ ειναι η καλύτερη θεραπεία !!αυτο το λαδακι ήρεμει τα μαλλιά τα κανει να μην σπάνε να μην φριζαρουν

Από Venetia στις 26/2/2016
Το είχα δοκιμασει στο κομμωτηριο και μου άρεσε πάρα πολύ , γι'αυτό και το αγόρασα. Τελικα αποδείχθεικε ακόμα καλύτερο. Άμεσα αφήνει τα μαλλιά πολύ απάλα , σαν μετάξυ και σε βάθος χρόνου επιδιορθώνει τις φθορές. Στα συν και το ωραίο άρωμα

Η σωστή χρήση

Όταν τα χρησιμοποιείτε για να στυλιζάρετε τα μαλλιά σας, σας προτείνουμε την εφαρμογή τους κατά μήκος των μαλλιών, από τα άκρα προς τις ρίζες χωρίς όμως να φτάσετε στις ρίζες, οι οποίες είναι συνήθως λιπαρές από τη φύση τους. Προσέξτε επίσης να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα ώστε να ελέγχετε πόσο χρειάζονται τα δικά σας μαλλιά. Εάν χρειαστεί μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμη εφόσον χρειάζεται. Είναι βέβαιο πως μόλις βρείτε την κατάλληλη ποσότητα, θα ξεχάσετε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείτε και θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε μέχρι τώρα χωρίς αυτό!

Έλαιο Argan

Στο Zizel φιλοξενούμε έλαια μαλλιών από 18 και πλέον εταιρείες. Τα έλαια αυτά δεν έχουν όλα την ίδια σύσταση, τα περισσότερα όμως βασίζονται μερικώς ή εξολοκλήρου στο Έλαιο Argan.Το έλαιο Argan είναι ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιέχει Ωμέγα-6 και βιταμίνη Α που βοηθούν την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η παραγωγή του είναι δυνατή μόνο στο νότιο τμήμα του Μαρόκου και είναι πολύ ακριβό διότι είναι σχετικά μικρή η ποσότητα που παράγεται και υπάρχει δυσκολία στη συγκομιδή και επεξεργασία του.

Μπορείτε να δείτε όλα τα έλαια μαλλιών συγκεντρωμένα εδώ:

Εμείς σας προτείνουμε να εξετάσετε οπωσδήποτε και τα εξής:

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout