Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Από το Zizel με αγάπη: Βρες δώρα για όλους τους ανθρώπους της ζωής σου

Από το Zizel με αγάπη: Βρες δώρα για όλους τους ανθρώπους της ζωής σου

Ιt's the most wonderful time of the year! Μάς φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι γεγονός, τα Χριστούγεννα έφτασαν και είμαστε ενθουσιασμένοι αφού λατρεύουμε την εορταστική περίοδο και έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Όσο και να προσπαθήσουμε να το μετριάσουμε, το 2020 ήταν μια αληθινά δύσκολη χρονιά, που «λύγισε» ακόμη και τους πιο αισιόδοξους από εμάς. Όμως, επειδή σε κάθε δυσκολία υπάρχει η θετική πλευρά, και εμείς εδώ στο Zizel έτσι αντιμετωπίζουμε τα πάντα στη ζωή, στεκόμαστε στο γεγονός πώς φέτος θα χορτάσουμε τα Χριστούγεννα πιο πολύ από ποτέ.

Τα σπίτια στολίστηκαν από νωρίς, αφού όλοι έχουμε ανάγκη από τη χαρά των ημερών, και εφόσον περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας εντός του σπιτιού είναι μια ευκαιρία να τα χαρούμε και να απολαύσουμε πιο πολύ, χωρίς το άγχος και την πίεση προηγούμενων χρόνων.

Η εορταστική περίοδος, που περιλαμβάνει και πολλές ονομαστικές γιορτές, είναι η ιδανική ευκαιρία να δείξουμε εμπράκτως στους ανθρώπους της ζωής μας ότι τους αγαπάμε και ότι τους φροντίζουμε. Για αυτό και στο Zizel «φορέσαμε» τα Χριστουγεννιάτικά μας και ετοιμάσαμε την κατηγορία XMAS όπου μπορείς να βρεις δώρα για όλους!

Βρες δώρα περιποίησης και φροντίδας για όλους! Για τη μαμά και το μπαμπά σου, τη/τον σύντροφό σου, τις κολλητές σου ή τους συναδέλφους σου! Βρες δώρα για το σπίτι ή αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά. Κι επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, μπορείς να επιλέξεις δώρα με βάση το budget σου ώστε να οργανώσεις καλύτερα τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου.

Από αρωματικά κεριά μέχρι προϊόντα περιποίησης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλικάρεις εδώ, να επιλέξεις ξεχωριστά δώρα και να τα τοποθετήσεις στο καλάθι σου. Η ομάδα του Zizel θα ετοιμάσει την παραγγελία σου και θα στην στείλει, με ασφάλεια και ταχύτητα, ενώ μπορείς να επιλέξεις και συσκευασία δώρου!

Ακόμη, να σε ενημερώσουμε πως το Zizel σε συνεργασία με το «Άλμα Ζωής» από την Τρίτη 15/12 έως και την Πέμπτη 31/12 του τρέχοντος έτους, θα προσφέρει ποσοστό του συνόλου των πωλήσεών του, τόσο μέσω τουe-shop μας, όσο και του καταστήματος - Σημείου Παραλαβής Γλυφάδας, για τους σκοπούς του συλλόγου. Παράλληλα, για το ίδιο χρονικό διάστημα, όλες μας οι παραγγελίες θα περιέχουν ενημερωτικό υλικό του Συλλόγου με οδηγίες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.

Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν την ελπίδα για καλύτερες ημέρες
και αυτές ευχόμαστε να συναντήσουμε μπροστά μας.
Καλές γιορτές!

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout