Needless to say | It's Summer Time ;-)

Ψάχνεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα;

Ψάχνεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα;

Ο Δεκέμβριος, μαζί με τις χαμηλές θερμοκρασίες φέρνει και κάτι άλλο που λατρεύουμε. Τα Χριστούγεννα!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι μια ανάσα μακριά και δεν μπορούμε να περιμένουμε να την ζήσουμε. Τζάκια αναμμένα, συγγενείς και φίλοι, τραπέζια γεμάτα λιχουδιές και φυσικά δώρα για τους αγαπημένους μας - και για αυτό θα μιλήσουμε παρακάτω!

Η αναζήτηση δώρων για τα πρόσωπα της ζωής μας πολλές φορές είναι μια αγχωτική διαδικασία, καθώς όλοι έχουμε εκείνη την φίλη που παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις από κοντά ή μια αδελφή που τα γούστα της είναι δύσκολα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, έχουμε την απάντηση καθώς παρακάτω μπορείς να βρεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς τα οποία θα γίνουν δώρα που θα ευχαριστήσουν και την πιο απαιτητική γυναίκα της ζωής σου!

Bleecker & Love Cotton Bag Faces Medium

Τσαντάκι βαμβακερό &αδιάβροχο σε μεσαίο μέγεθος (25 Χ 35 cm), Bones Blue, ένα πρωτοποριακό σχέδιο από τη νέα συλλογή της Bleecker & Love.
Tσαντάκι ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε στην βραδινή σας έξοδο ή ως νεσεσέρ για την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Με εσωτερική αδιάβροχη επένδυση και υπέροχα σχέδια. Διαθέτει φερμουάρ και χεράκι για να τα κρατάτε και πλένονται πανεύκολα.
Το βρίσκεις εδώ.

L'Oréal Professionnel Steam Pod 3.0

Το SteamPod 3.0 είναι εδώ. Η νέα γενιά στα εργαλεία styling με τη δύναμη του ατμού.
Μεταμορφώστε τα μαλλιά σας στη στιγμή, με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού του SteamPod 3.0: 2x πιο λείο &πιο γρήγορο αποτέλεσμα*, και ταυτόχρονα 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση**.

Βέλτιστη προστασία της τρίχας, χρήση με τη χρήση. Χτένισμα που διαρκεί, μαλλιά απαλά και με φυσική κίνηση όποιος κι αν είναι ο τύπος τους. Προστασία του χρώματος και βελούδινο φινίρισμα.
Το βρίσκεις εδώ.

Kérastase Blond Absolu Coffret - Bain Ultra Violet (250ml), Cicaflash (250ml) & Cicaplasme (150ml)

Υπέροχο Σετ εξειδικευμένης περιποίησης &εξουδετέρωσης για κάθε τύπο ξανθών μαλλιών.
Το βρίσκεις εδώ.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue Set 2019 (Shampoo 250ml, Spray Conditioner 200ml, Masque 200ml)

Υπέροχο σετ περιποίησης για λεπτά έως κανονικά ταλαιπωρημένα μαλλιά το οποίο εξασφαλίζει περιποίηση μεγάλης διάρκειας από τη σειρά Peptide Repair Rescue.
To βρίσκεις εδώ.

Moroccanoil Gym Essentials

Υπέροχη πρόταση δώρου με έλαιο, ξηρό σαμπουάν και δώρο παγούρι για το γυμναστήριο.
Το βρίσκεις εδώ.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout