Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Τα χρώματα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό mani-pedi σου

Τα χρώματα που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό mani-pedi σου

Με κάθε εποχή που αλλάζει, επιλέγουμε διαφορετικά χρώματα για τα ρούχα, το μακιγιάζ και φυσικά τα νύχια μας.

Φέτος το φθινόπωρο, κυριαρχούν διάφορα χρώματα, στη μόδα και την ομορφιά, και δεν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να τα αξιοποιήσεις, απ΄το να τα βάλεις στο manicure σου! Εκτός από τα σταθερά ζεστά κόκκινα, βαθιά μοβ και σκούρα πράσινα υπάρχουν νέες τάσεις που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Tώρα μάλιστα που δεν χαιρόμαστε τα κραγιόν μας όσο θέλουμε, αφού φοράμε διαρκώς μάσκα προστασίας, μήπως ήρθε η ώρα να πειραματιστείς με τα πιο καυτά χρώματα της σεζόν;

Δες παρακάτω όλες τις φθινοπωρινές τάσεις και βρες τα αντίστοιχα βερνίκια στο Zizel.

1. Φθινοπωρινό κίτρινο
Το κίτρινο χρώμα ήταν trend και την άνοιξη που πέρασε, αλλά ίσως να μη το χάρηκες όσο ήθελες αφού βρισκόμασταν σε καραντίνα. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις αφού είναι και πάλι εδώ. Το κίτρινο ουσιαστικά αντιγράφει τα χρώματα των φύλλων που αρχίζουν να πέφτουν όσο πλησιάζουμε στο φθινόπωρο και αν έχεις ακόμα μαυρισμένη επιδερμίδα θα αναδειχθεί μοναδικά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σκέτο ή με σχέδια της επιλογής σου.

2. Ζεστό και γλυκό μελί
Το φθινόπωρο το μπεζ και το καφέ έχουν την τιμητική τους. Η φύση χάνει την δροσιά και την ζωντάνια της, τα φύλλα πέφτουν, τα πεζοδρόμια «βάφονται» σε αποχρώσεις του καφέ, του κόκκινου και του κίτρινου. Το μελί χρώμα, το συναντάμε σε ρούχα, υφάσματα σπιτιού, κεριά, make up και φυσικά σε βερνίκια νυχιών. Πρόκειται για μια απαλή απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα και δημιουργεί μια ζεστασιά που θυμίζει τα πρώτα απογεύματα που χρειάζεσαι ζακέτα.

3. Pop φούξια
Το φθινόπωρο δεν σημαίνει πως πρέπει να στραφείς σε πιο απαλά ή βαριά χρώματα. Τα έντονα χρώματα είναι και αυτά hot trends, μια βόλτα στο Instagram θα σε πείσει, και δεν έχεις να χάσεις τίποτα από το να τα δοκιμάσεις. Το φούξια είναι ένα super girly χρώμα που θα δώσει ζωντάνια και pop διάθεση σε κάθε σου εμφάνιση. Ακόμη και δεν είσαι τύπου ξενυχτάει με αυττό το χρώμα θα είσαι έτοιμη για party διαρκώς.

4. Απαλό πράσινο
Το πράσινο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις φετινές τάσεις στα χρώματα για τα νύχια. Δεν μιλάμε όμως για το σκούρο πράσινο που είναι πάντοτε στη μόδα το φθινόπωρο. Μιλάμε για το ανοιχτό πράσινο, της μέντας ή της ελιάς που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα - αρκεί να βρεις το σωστό τόνο. Οι εταιρείες καλλυντικών έχουν όλες τις αποχρώσεις του πράσινου για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει σε εσένα.

5. Έντονο ασημένιο
Ναι ξέρουμε, μπορεί το ασημένιο χρώμα να σε προβληματίζει όμως μην φοβάσαι να τολμήσεις! Οι ασημένιες αποχρώσεις ήταν μόδα και την άνοιξη και θα συνεχίσουν να είναι τους φθινοπωρινούς μήνες, άρα μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;

Τέλος, δες οπωσδήποτε και τις συλλογές των κορυφαίων εταιρειών για αυτό το φθινόπωρο:

Essie Limited Edition Fall Collection 2020

OPI Muse of Milan Fall Collection 2020

Orly Desert Muse Fall 2020 Collection

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout