Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Μύθοι για την ενυδατική που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Μύθοι για την ενυδατική που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μας προϊόν ομορφιάς και περιποίησης.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι θα κάναμε χωρίς τα μικρά βαζάκια/σωληνάρια που κρύβουν μέσα τους ισχυρά συστατικά που συμβάλλουν στην αντιγήρανση και ενυδάτωση του δέρματος.

Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης, όμως υπάρχουν πολλοί μύθοι και παρανοήσεις γύρω από εκείνα που μας προσφέρει και παρακάτω θα τα ξεκαθαρίσουμε.

Όλες οι ενυδατικές είναι ίδιες
Σε καμία περίπτωση όχι. Όπως σου έχουμε γράψει πολλάκις, κάθε τύπος δέρματος, αλλά και κάθε οργανισμός, έχει τις δικές του ανάγκες. Για παράδειγμα ένα λιπαρό δέρμα με ακμή έχει άλλες ανάγκες από ένα ξηρό και ώριμο δέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε ενυδατική έχει εξειδικευμένη δράση και συγκεκριμένα συστατικά, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που έχεις. Δώσε σημασία στον τύπο δέρματος που έχεις και βρες τη σωστή ενυδατική για σένα.

Τα λιπαρά δέρματα δεν έχουν ανάγκη από ενυδατική
Ό,τι τύπο επιδερμίδας και αν έχεις η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη ώστε να προσφέρεις εξωτερική ενυδάτωση, που χάνεται καθημερινά, καθώς και να ενισχύσεις το δέρμα σου. Λόγω αυτού του μύθου συχνά άνθρωποι με λιπαρό δέρμα συχνά δεν προσφέρουν την ενυδάτωση που έχει ανάγκη με αποτέλεσμα να εμφανίζει επιπλέον λιπαρότητα.

To δέρμα «εθίζεται» στην ενυδατική
Όχι το δέρμα μας δεν «εθίζεται» σε κανένα συστατικό ή προϊόν. Αν ξαφνικά εμφανίσεις ξηρότητα ή νιώθεις πως δε λειτουργεί σωστά η ενυδατική σου, αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός πως το δέρμα σου είναι εθισμένο στην κρέμα, αλλά σε μια σειρά από διαφορετικούς παράγοντες όπως οι ορμονικές διαταραχές, οι κακές διατροφικές επιλογές, το κάπνισμα, οι αλλαγές στη θερμοκρασία κλπ.

Το SPF στην ενυδατική αρκεί
Όχι! Αν διαβάζεις συχνά το Zizel Hub,γνωρίζεις πως είμαστε σχεδόν εμμονικοί με την τακτική και ορθή χρήση αντηλιακού. Τα προϊόντα με δείκτη προστασίας, όπως οι ενυδατικές, λειτουργούν συμπληρωματικά με το αντηλιακό, ενισχύουν τη δράση του, όμως δεν το αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση και δεν προσφέρουν την ίδια κάλυψη.

Η ενυδατική εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα
Η ενυδάτωση ακολουθεί του καθαρισμού, επομένως για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να γίνεται σε νωπό δέρμα. Με αυτό τον τρόπο φυλακίζεται η υγρασία στο δέρμα και δεν πάει χαμένη η ενυδατική - κάτι που συμβαίνει σε στεγνό δέρμα.

Ανακάλυψε στο Zizel την ενυδατική κρέμα προσώπου που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout