Needless to say | It's Summer Time ;-)

Πώς να επαναφέρεις το λαμπερό βλέμμα στα μάτια σου

Πώς να επαναφέρεις το λαμπερό βλέμμα στα μάτια σου

Μαύροι κύκλοι, σακούλες και πρησμένα μάτια. Μια συνθήκη που μας ταλαιπωρεί και μας χαλάει την διάθεση. Ειδικά τώρα που το πρόσωπό μας είναι καλυμμένο από μάσκα θέλουμε το βλέμμα μας να είναι ακαταμάχητο!

Η περιοχή των ματιών είναι αρκετά λεπτή και έχει ανάγκη από ειδική φροντίδα. Οι μαύροι κύκλοι και οι «σακούλες» οφείλονται σε κληρονομικούς λόγους, στην έλλειψη καλής ποιότητας ύπνου, σε κακή ενυδάτωση ή σε ξενύχτια. Σε ό,τι αφορά τους κληρονομικούς λόγους, χωρίς να θέλουμε να σε ταράξουμε, δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Μπορείς όμως να βελτιώσεις την κατάσταση! Για όλα τα υπόλοιπα οι λύσεις είναι εύκολες και θα στις πούμε όλες παρακάτω.

Αρχικά μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι σωστά! Φρόντιζε να πίνεις 1 - 1,5 λίτρο νερό την ημέρα ώστε ο οργανισμός σου να παραμένει ενυδατωμένος. Κοιμήσου ποιοτικά, 8-9 ώρες καθημερινά, χωρίς οθόνες να παίζουν, ώστε το δέρμα να έχει το χρόνο να καταπολεμήσει τις διάφορες φλεγμονές και να αναπλαστεί. Ακόμα, να θυμάσαι να εμπεριέχεις στην ρουτίνα σου, το θαυματουργό συστατικό, τη βιταμίνη C, η οποία εκτός από αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καταπολέμα πανάδες και μαύρους κύκλους.

Ένα κόλπο για να περιορίσεις τα ενοχλητικά αυτά φαινόμενα είναι να κοιμάσαι με μάσκα ύπνου ώστε να ξεκουράζονται καλύτερα τα μάτια σου. Επιπλέον, τα πρωινά που ξυπνάς μπορείς να εφαρμόζεις κρύες κομπρέσες που μειώνουν το πρήξιμο της περιοχής ή όποτε έχεις χρόνο να κάνεις το κλασικό κόλπο με την φέτα αγγουριού στα μάτια. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά λειτουργεί!

Τέλος, το πιο σημαντικό από όλα είναι να χρησιμοποιείς εξειδικευμένη κρέμα και μάσκες για την περιοχή των ματιών. Όπως σου γράψαμε παραπάνω, η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρκετά λεπτή και ευαίσθητη και χρειάζεται ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για να αντιμετωπίσει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Με την χρήση ειδικών προϊόντων σύντομα θα δεις πως θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους και πως θα επανέλθει το λαμπερό σου βλέμμα!

Βρες την κρέμα ματιών που σου ταιριάζει στο ZIZEL.

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout