Ενημέρωση (31/12/2018): Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση έγινε και ο νικητής έχει ενημερωθεί μέσω e-mail. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος!

_________

Το zizel.gr σε συνεργασία με την LOreal Professionnel διοργανώνει μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό! Αγόρασε οποιοδήποτε προϊόν L’Oréal Professionnel από 1/12 έως 30/12 και μπες αυτόματα στην κλήρωση για το Νο 1 σύστημα ισιώματος στον κόσμο!

Θα κληρωθεί το υπέροχο & συλλεκτικό Steam Pod 2.0 Red Obsessed!. Κάνε μια λαμπερή εμφάνιση με τη βοηθεια του νέου Steampod Red Obsessed Limited Edition, που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου στη στιγμή!

Η κλήρωση θα γίνει στις 31/12/2018 διαδικτυακά, μέσω του ανεξάρτητου συστήματος www.random.org και θα αναδείξει έναν/ μία τυχερό/ή νικητή/τρια και 1 επιλαχόντα/

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε εσείς ο τυχερός/ή!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • - Το zizel.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») σε συνεργασία με την LOreal Professionnel διοργανώνει διαγωνισμό, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω αγορών ή μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.
  • - Αυτόματο Δικαίωμα Συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι αγοράσουν από το zizel.gr οποιοδήποτε προϊόν του οίκου L’Oréal Professionnel από 1/12/2018 έως 30/12/2018.
  • - Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της  Διοργανώτριας Εταιρείας & οι συγγενείς α' βαθμού.
  • - Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή/τρια ο οποίος θα κερδίσει ένα σύστημα ισιώματος SteamPod 2.
  • - Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 διαδικτυακά μέσω του ανεξάρτητου συστήματος www.random.org και θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή/τρια και 1 επιλαχόντα. Ο/Η τυχερός/η νικητή/τρια θα ειδοποιηθεί μέσω του e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του και θα πρέπει να επιβεβαιώσει γραπτώς εντός μίας εβδομάδας απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχεται το δώρο του. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν επικοινωνήσει μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή του και μέχρι την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, το δώρο θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον επιλαχόντα. Μετά την επιβεβαίωση μέσω e-mail το όνομα του/της νικητή/τριας θα ανακοινωθεί στη σελίδα του διαγωνισμού και στο fan page του zizel.gr στο Facebook.
  • - Τo δώρο είναι συγκεκριμένο, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον επιλαχόντα.
  • - Η παραλαβή των δώρου θα γίνει στο κατάστημα – σημείο παραλαβής Zizel στη Γλυφάδα Αττικής. Ενδέχεται να ζητηθεί από τον/την νικητή/τρια να φωτογραφηθεί κατά την παραλαβή του δώρου του. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν έχει πρόσβαση στο κατάστημα, τότε η Διοργανώτρια Εταιρεία θα αποστείλει το δώρο στη διεύθυνσή κατοικίας του/της.
  • - Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή / και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.
  • - Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει μία φορά μόνο στο διαγωνισμό. Δεδομένου ότι για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό για το Δώρο δεν είναι υποχρεωτική η αγορά οποιουδήποτε εκ των Προϊόντων, οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό για το Δώρο δύναται να εξασφαλίσει μία (1) μόνο σχετική συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στη φόρμα συμμετοχής που έχει αναρτηθεί εδώ.
  • - Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται από την Διοργανώτρια Εταιρεία για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τη Δήλωση Απορρήτου της Γ. Λάσκου & ΣΙΑ ΕΕ.