Γιορτάσαμε τα 10 μας χρόνια | Σας ευχαριστούμε! ;-)

Ήρθε η ώρα να πάρεις χρώμα με τον πιο εξωτικό τρόπο

Ήρθε η ώρα να πάρεις χρώμα με τον πιο εξωτικό τρόπο

Aν υπάρχει μία χρονική στιγμή να αποκτήσεις υγιές, λαμπερό χρώμα αυτή είναι ο Ιούλιος! Είμαστε μία ανάσα πριν από τις διακοπές, σίγουρα έχεις κάνει αρκετές βουτιές έως τώρα και τι καλύτερο απ' το να αναδείξεις την εμφάνισή σου με λίγο μαύρισμα;

Η έκθεση στον ήλιο κάποτε ήταν ακίνδυνη, κάτι που όπως ξέρεις δεν ισχύει πλέον. Όμως, αν αγαπάς τα tan lines,που αφήνει στο σώμα το καλοκαίρι, τότε μπορείς να τα αποκτήσεις χωρίς να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Τον ήλιο τον αγαπάμε, το καλοκαίρι το ίδιο, όμως προσέχουμε πάντα την ασφάλεια και την υγεία μας!

Σε κάθε επίσκεψη στην παραλία μην ξεχνάς να φοράς καπέλο, γυαλιά και να κάθεσαι σε σκιερά μέρη όταν ο ήλιος είναι καυτός - δηλαδή τις μεσημεριανές ώρες. Επιπλέον, ανανέωνε τακτικά το αντηλιακό σου και πίνε πολύ νερό ώστε να μην αφυδατωθείς.

Αν για κάποιο λόγο όσο βρίσκεσαι στην παραλία αισθανθείς περίεργα ή νιώσεις το δέρμα σου να αντιδράει μην το αγνοήσεις.

Πέραν των βασικών κανόνων ασφάλειας, αν θέλεις να πάρεις χρώμα φέτος το καλοκαίρι, πριν πας παραλία φρόντισε να κάνεις απολέπιση σε όλο το σώμα και μετά από κάθε επίσκεψη στη θάλασσα φόρεσε ενυδατική ή after sun κρέμα ώστε να παραμείνει η επιδερμίδα ενυδατωμένη και να διατηρηθεί το χρώμα.

Εκτός από αυτά, τα απλά tips, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα για να αποκτήσεις χρώμα εύκολα κι ακίνδυνα! Αν λοιπόν, βρίσκεσαι σε αναζήτηση του κατάλληλου προϊόντος για να πάρεις χρώμα είσαι στο σωστό μέρος καθώς παρακάτω θα μάθεις τα πάντα για τα COCOSOLIS.

Τα οργανικά προϊόντα COCOSOLIS είναι εντελώς φυσικά κι έχουν δημιουργηθεί από bio έλαια υψηλής ποιότητας και ψυχρής έκθλιψης.

Είναι φιλικά προς το δέρμα, δεν περιέχουν parabens, χρωστικές ουσίες, ορυκτά και συνθετικά έλαια, τα οποία κάνουν κακό στο δέρμα αλλά και στο περιβάλλον. Επιπλέον, για την ανάπτυξη των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Φέτος η σειρά έχει εμπλουτιστεί με έλαια μαυρίσματος, τα οποία μπορείς να βρεις στο Zizel και πίστεψέ μας θα σε ξετρελάνουν καθώς έχουν εξωτικά αρώματα, όπως ανανά και λάδι Monoi, ενώ η αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα είναι απλώς μοναδική!

H δική μας πρόταση: COCOSOLIS ANANAS

Το COCOSOLIS ANANAS αποτελεί φυσικό, bio προϊόν για γρήγορο, ομοιόμορφο και βαθύ μαύρισμα κάτω από τον ήλιο και στο σολάριουμ. Ενυδατώνει καθημερινά, συσφίγγει και θρέφει το δέρμα. Αποτελεί ειδικό μείγμα από έξι αγνά, φυσικά bio έλαια εμπλουτισμένα με φυσική βιταμίνη Ε. Κατάλληλο για άτομα με λεπτή ή ευαίσθητη επιδερμίδα. Αποτελεί μια φυσική πηγή βιταμινών, ανόργανων αλάτων, βιοενεργών ουσιών και αντιοξειδωτικών. Με άρωμα Ανανά και Βανίλιας.

Θρέφει και ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, αφήνοντάς το μεταξένια απαλό, λείο και σφιχτό.Χάρη στα καθαρά συστατικά του, δίνει στο δέρμα το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να πάρετε από τη φύση, ενώ το άρωμα του ζουμερού ανανά και της νόστιμης βανίλιας θα σας οδηγήσουν σε ένα τροπικό νησί.

Προσοχή: Το έλαιο δεν περιέχει αντηλιακό UV φίλτρο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το προϊόν για ηλιοθεραπεία, συνιστούμε να το συνδυάσεις με αντηλιακό. Το προϊόν δεν είναι autobronzant.

Οδηγίες Χρήσης:

  • ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ: Συμβάλλει στο έντονο, βαθύ και διαρκές μαύρισμα, ταυτόχρονα διατηρεί την υγρασία του δέρματος και το κάνει απαλό, λείο και ελαστικό. Χρησιμοποιήστε για ηλιοθεραπεία – στην παραλία ή στο σολάριουμ. Απλώστε στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: Για καθημερινή χρήση, κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, λείο και ελαστικό. Θρέφει έντονα το δέρμα, ενυδατώνει και ανανεώνει. Για βέλτιστο αποτέλεσμα εφαρμόστε αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους, όταν οι πόροι είναι ανοικτοί και έτοιμοι προσλάβουν το μέγιστο ποσό από τα συστατικά των καθαρών ακατέργαστων ελαιών.
  • ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΕΦΕ ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Υπέροχο για χρήση ως λάδι μασάζ με χαλαρωτικό αποτέλεσμα αρωματοθεραπείας. Χρησιμοποιήστε επίσης ως μάσκα για πιο εντατική φροντίδα για το δέρμα σας. Απλώστε το λάδι, αφήστε να δράσει τουλάχιστον 30 λεπτά, ή ακόμη και όλη τη νύχτα, ξεπλύνετε.
© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout