Needless to say | It's Summer Time ;-)

Καθαρή ομορφιά και τα Χριστούγεννα! Tα «πράσινα» δώρα που θα κάνουν τη διαφορά

Καθαρή ομορφιά και τα Χριστούγεννα! Tα «πράσινα» δώρα που θα κάνουν τη διαφορά

'Τis the season to be jolly! Τα Χριστούγεννα είθισται να αποτελούν την εποχή της υπερβολής, αφού όπως είναι λογικό το εορταστικό κλίμα των ημερών μας παρασύρει.

Η ανάγκη για ομορφιά, η χαρά των γιορτών, τα δώρα που κάνουμε στους δικούς μας ανθρώπους, αυτή την περίοδο έχουμε πολλές αφορμές για να το παρακάνουμε.

Όμως, υπάρχει τρόπος να κερδίσουμε μια θέση στη λίστα του Άγιου Βασίλη με τα καλά παιδιά! Πώς; Ενισχύοντας εταιρείες και προϊόντα που έχουν φιλική στάση προς το περιβάλλον, αποτελούνται από συστατικά φυτικά, φυσικά ή vegan και υιοθετούν «πράσινες» πρακτικές παραγωγής.

Στο Zizel επικροτούμε την καθαρή ομορφιά, τις eco-friendly συσκευασίες, τα φυτικά συστατικά και για αυτό έχουμε δημιουργήσει την κατηγορία Natural Beauty, ώστε να σε βοηθήσουμε να γνωρίσεις καλύτερα τα συγκεκριμένα brand και προϊόντα.

Επιπλέον, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για δώρα που έχουν «πράσινο» χαρακτήρα, και μπορείς να τα χαρίσεις σε φίλες/φίλους που έχουν οικολογική καταναλωτική στάση ή εναλλακτικές αγοραστικές συνήθειες, ή ακόμα να τα αγοράσεις για εσένα και να φροντίσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις τον εαυτό σου!

Murad Glow Forward Holiday Luxury Set

https://www.zizel.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/q/mq81023-1.jpg

Σετ περιποίησης για τη φροντίδα του δέρματος κατά της πρόωρης περιβαλλοντικής γήρανσης. Το σετ περιλαμβάνει 4 προϊόντα. Βρες το εδώ

 

Académie Eternal Youth Cream No. 260

https://www.zizel.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/c/academie-creme-eternelle-jeuness.jpg

Η Académie σε συνεργασία με τη Swarovski® επαναδημιούργησαν την vintage εκδοχή της μυθικής Eternal Youth Cream Νο. 260 (ή Creme Eternelle Jeunesse) στο αυθεντικό βάζο οπαλίνας που είχε κυκλοφορήσει τον 19ο αιώνα μια κρέμα κόσμημα, ύμνος στην ομορφιά! Δώρο ένα υπέροχο βραχιόλι με κρύσταλλους Swarovski® που θα προσθέσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας σε κάθε σας εμφάνιση!Βρες τη εδώ

 

Juliette Armand - Skin Boosters Repair Gift Set

https://www.zizel.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/k/skin-boosters-repair-gift-set1.jpg

Αναπλαστικό πακέτο (3 προϊόντων) καθημερινής φροντίδας προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος. Το πακέτο περιέχει τα παρακάτω προϊόντα:

  • Thavma Hydra Lifting Serum 30ml
  • Exfo Cleansing Gel 100ml*
  • Thavma Hydra Lifting Cream 50ml

Βρες το εδώ

 

Advanced Nutrition Programme - Radiant Glow

Για ενυδάτωση της επιδερμίδας και τέλεια λάμψη! Προσφορά που συνδυάζει 2 κορυφαία συμπληρώματα διατροφής για το δέρμα: το Skin Youth Biome™ 60caps, το συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά &τα Skin Omegas+ 180 caps.

Το εορταστικό cracker για ενυδάτωση της επιδερμίδας &τέλεια λάμψη περιλαμβάνει:

Το Skin Youth Biome™ 60caps με μια μοναδική καινοτόμα φόρμουλα προβιοτικών, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά από την Advanced Nutrition Programme™, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρόμοιο προβιοτικό με αυτό στον κόσμο!Τα Skin Omegas+ 180caps που περιέχουν Omega 3 και 6 λιπαρά οξέα και είναι ενισχυμένα με βιταμίνη Α για υγιές δέρμα. Η φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας σας τη βοηθά να διατηρείται υγιής και ενυδατωμένη, αλλά παράγοντες όπως η ηλικία, η διατροφή, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι συνεχείς αλλαγές της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα.

Βρες το εδώ

 

Charme d' Orient Pure Prickly Pear Seed Oil

Έλαιο από σπόρους φραγκόσυκου. Ένα καταπληκτικό προϊόν για την παρασκευή του οποίου απαιτείται μια αρκετά χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία στο τέλος της οποίας προκύπτει αυτό το εκπληκτικό έλαιο. Χάρις στα πολύτιμα συστατικά του αποτελεί έναν εξαιρετικό σύμμαχο στην αντιμετώπιση από τα σημάδια του χρόνου.

Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε και στερόλες αλλά και σε λιπαρά οξέα, και λινελαικό οξύ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μαλακτικό και επουλωτικό για το δέρμα, καθώς απορροφάται πολύ εύκολα κάνοντας το ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι 100% φυσικό πιστοποιημένο από την Ecocert.

Βρες το εδώ

© 2020 ZIZEL BEAUTY SHOP. All rights reserved. Designed by ArtAbout